Szegediek! Nálatok volt olyan, akinél faros volt a baba, hogy a szülésznő, vagy orvos, megpróbálta megfordítani a babát, afféle műfogással?
Hát én sem szeretném...inkább a császár, de ne forgassák.
Azért tettem fel a kérdést amúgy, mert szegeden fogok szülni, és pont most olvastam egy cikket, hogy van, ahol megfordítják a babát még bent, és csak remélni merem, hogy szegeden nem....
És mit csinált? Hogy fordította be????
Hányadik héten voltál?
40. hétben voltam. Szülés közben egy fájás alatt. Mielőtt ezt megtette alaposan megnéztek ultrahanggal. Biztos volt a dolgában a doki. DE 100x rákérdezett,hogy akarom-e vagy sem. Bíztam benne,úgyhogy igent mondtam. Elég fájdalmas dolog.
Ha nem vagy olyan kapcsolatban az orvosoddal vagy nem bízol benne annyira,akkor inkább válaszd a császárt. Főleg,hogy az én esetem azért más!!!! (harántfekvés)
Oh, igen, utána olvastam, akkor "keresztbe" van a pici, nálam meg be sem fordult..
Hát azt kell mondjam, hogy bátor vagy, és le a kalappal előtted, hogy bevállaltad a megfordítást...
Harántnál érdemes bevállalni, főleg ha ennyire alapos az orvos. Farfekvésnél én nem engedném, meg a férjem sem (ő is orvos), én benne bízok legjobban az orvosok közül.
Gratulálok a babádhoz!:) Kérdező te meg ne izgulj, nem fordítják meg, ha nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!