Kinél szültetek vagy kinél szültök majd? Orvos vagy szülésznő? Kit fogadjak meg? Barossban fogok szülni. Esetleg tudtok valakit ajánlani aki nem túl pénzéhes?
Mármint a Baross utcai klinikán fogsz szülni?
Nos én tavaly ott szültem, én is ismeretlenül kerültem be, mert vidékről költöztem. A doktornő, akinél szültem, most igaz kint van külföldön, de ha dokit akarsz nézni-fogadni, akkor gondolkodj Csaba Ákosban, vagy van egy doktornő (bocs' nem jut eszembe a neve, de nagyon görögös volt a kiejtése).
Szülésznőt (hangsúlyozom) szerintem felesleges fogadni. 2 anyukával szültem egyszerre, akinek fogadott szülésznője volt és mivel pont tele volt az egész szülőszoba mikor én szültem, hallottam, hogy ki voltak akadva (szülés után beszéltünk is), mert én akinek nem volt fogadott szülésznője, több figyelmet kaptam, mint akinek volt.
Ha bele gondolsz, azért fizetnél min. 20.000-et, hogy tegye a dolgát?! + még a doki! Nem akarok senkit megbántani, távol áll tőlem, de szerintem elég, ha az orvosnak fizetsz. Így is ha belegondolsz, mennyit kell adni az orvosnak, egy kissé felháborító. Igaz nem köteleznek senkit, de ezek az összegek már az eget verik. Bár van jó pár anyuka ott is, aki nem fogad orvost, mégis odafigyelnek rá! Azért elég lelkiismeretesek ott az orvosok.
Bocsánat, hogy hosszú lett egy kissé, + ha megbántó lett volna, de mindezek mellett, NAGYON BOLDOG BABAVÁRÁST ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKED-NEKTEK!
8 hete ott szültem, elég friss az élmény. :)
Krasznai tényleg nagyon jó, szobatársam nála szült, nagyon rendes, bármikor hívják be szülni, jön szó nélkül.
Dr. Lázár Levente is nagyon jó orvos, rá is lehet számítani. Én Dr. Silhavynál szültem, és meg voltam elégedve vele. Szülésznőt nem fogadtam, ezt utóbb egy kicsit bánom is. A 16 óra alatt 3 szülésznő volt egymás után ügyeletben, és csak egyikükkel voltam megelégedve. A vezető szülésznő (azt hiszem Aranka)volt a legnormálisabb. Mindent elmondott, hogyan vegyek levegőt, mit hogyan csináljak, hogy a babának is és nekem is jó legyen. végül vele született meg a lányom. Ha újra szülök, őt megfogadnám az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!