36 hetes tehses a baba nincs befordulva még és lehet nem is fog mivel már nagy. Ezért a szülésznö megprobálná megfordittani kivülröl a 38 ik hétben. Az jo e?
Meg fog fordulni!!!
Amugy meg nem egyeznék bele...nézz meg erröl egy két youtubos videot, hogy is zajlik az ilyen, egyértelmü döntés lesz.
Szia
Én nem voltam ilyen helyzetben hála az istennek.De nagyon sok emberrel beszéltünk meg kérdezősködtem, hogy ilyen kor mi van ha még sincs irányba..És mindenki csak azt mondta, hogy ne engedjem, hogy be fordítsák.Lehet, hogy így a nyakára tekeredik a köldökzsinór!!!Meg is fulladhat..Szerintem választ a császárt.De egyébként még annyi minden történhet 4 hét alatt, lehet még fogja magát azt be is gyűrögeti oda magát! :)
Na szóval az a lényeg, hogy semmi féleképpen ne engedd!!!Sztem..
Én sem engedném befordítani. Valami oka csak van, hogy csücsül, tudja ő, hogy jó neki.
Másrészt ha egyébként is lehet tágulási problémád, akkor meg pláne nem.
Szia!
Nekem a 38. héten fordult meg a Babám!
A fordítást semmi képen nem engedd meg!
Nagyon FÁJ :(
Barátnőmnek megcsinálták, azt mondta, hogy majd'bele halt. A baba meg kék foltokkal született :(
Főleg, hogy szülésznő csinálná!
Még egy orvosnak sem engedném!
Szia!
Nekem mindkét gyermekem faros volt végig. Nálunk szerencsére nem szokás forgatni a babát, de ha akarták volna akkor sem engedtem volna meg. A lányom a 34. héten egyszer befordult harántba majd másnap vissza medence végűbe, na akkor én azt hittem szétszakadok úgy fájt.
Inkább a császárt válaszd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!