Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vettem egy babakocsit használt...

Vettem egy babakocsit használtan. Jó-e a minőségű és bele merjem e tenni a babát? Képpel.

Figyelt kérdés

előző kérdést is én irtam nemtudom olvasta e mindenki ezért leirom . Nem mindenki látta a képet amit a végére tettem fel ezért teszem fel megint. Most elgondolkodtam mert ahogy telik az idő és közeleg a szülés azon gondolkodom belemerjem e tenni . a huzatot nemlehet levenni probáltam kézzel mosni de az nem olyan. egyszer mikor megvettük a macska is beleugrott. és Jónak tünik de csak nemtudom van e benne bacilus. vagy mitudom én . szóval a véleményekre lenne szükségem. ilyan mózeskosár van benne és sportkocsira is lehet alakitani és van hozzá esővédő de aha majd nemhasználja a mózeskosarat akkor?nincs hozzá az amin az ujnak van amit ráhuznak a kocsira.

[link]

[link]

2009. máj. 25. 15:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

köszönöm. kertesházban lakunk és majd akkor megperobálom slaggal lecsapatni.

nekem kényelmes tolni még fordulni is vele de ha baba lesz benne nemtudom menyire lesz kényelmes emelgetni fordulásnál.

2009. máj. 25. 16:50
 12/13 anonim ***** válasza:
93%
Még vagy 5x kérdezd meg,h használhatod-e!
2009. máj. 25. 17:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is válaszoltam már az előző kérdésedre is. Azt írtam akkor, hogy nekem is használt van de inkább vegyél újat ha ilyen gondban vagy emiatt.

Viszont tényleg nem kéne ilyen felhajtást csinálni emiatt. Ennyi erővel lecserélheted otthon az ülőgarnitúrát is mert egyszer régen ráült valaki és akkor, hogy fogod a babát letenni oda. Minden tele van bacilussal!! De komolyan!! Hidd el!! Tisztísd meg ahogy tudod és használd nyugodtan. Elég a babához a gyakori kézmosás (ehhez én is ragaszkodom főleg a látogatókra kell rászólni), a cumik, cumisüvegek sterilizálása. Mást nem kell másképp csinálnod ilyen téren mint ahogy eddig is tetted. Bárhogy is véded, óvod beteg is lesz előbb-utóbb úgyis. Ez ellen nincs mit tenni. Szokj hozzá a gondolathoz.

2009. máj. 25. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!