Bergon babakocsit vennék használtan. Hol nézelődjek? Ajánljátok?
Szia. Nekünk bergon dimension (2XD) van. 5,5 hónapos a kislányom. Igaz nagy babakocsi, de én nagyon szeretem! Kényelmesen elfér benne a lányom, a téli mínuszokban jól be tudtam bugyolálni, a hóban könnyű volt tolni (na meg a jó kis magyar járdán -BP.). Én bkv-val nem járok, és max 3 lépcsőfokot kell emelnem, de azt sem sokáig mert lesz babakocsi följáró. Én nem egy évre terveztem a babakocsit, így jövő télen az akkor több mint egy éves lányomat ismét kényelmesen bebugyolálva tologathatom és nem kell nagyobbat vennem (mit 1-2 ismerősöméknek).
De mérlegeld, Neked milyen körülmények, szempontok fontosak (főként a súly és mértet). Ha nem kell tömegközlekedni vele sokat, akkor nagyon jó kis járgány.
Próbálja tesz-vesz-en, vaterán nézelődni. Én 42 ezerért vettem a katibababolt-ban.
szia !
Nekem van egy nagyon szép állapotú bergonom amit 25000-ért eladnék,ha érdekel akkor a karob0022@citromail.hu-n jelezd és teszek fek róla képeket is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!