Szerintetek érdemes babakocsit vateráról rendelni? Boltban 99e használtan meg 60?
az a 30 nem 30, hanem majdnem 40: 39... de mindegy :)
mi vaterán vettünk babakocsit, sok képet láttam róla, és természetesen személyes átvétellel, ha gond lett volna, max nem vesszük át
olyan a kocsi, mint a képeken, nagyon keveset használták
nem mindenki amortizálja le :)
25 km nemigen éri meg! hacsak nem jártok amúgy is arra
a közelben keress
vagy ott a jofogas, express, babaszoba, hoxa, stb, ahol nem kell leütni..
Talán már meglépted, de azért megírom, hogy ha a Google-be beírod azt, hosz használkt babakocsi, rengeteg lehetőség ugrik fel.
Rengeteg jó minőségű babakocsi közül válogathatsz, felesleges kiadni száz ezer forintot egy újra.
Persze én is őjat vettem a Brendonban az unokáimnak, de azóta már rájöttem, hogy nyugodtan vehettem volna használtat is. A Peg Perego márka például nagyon jó, nekünk még két unoka után is jó és használható, de eltettük, mert várjuk a következő unokát.
Sógornőm úgy csinálta, hogy lebeszélte az illetővel, hogy leüti, elmegy személyesen átvenni és ha mégsem olyan amilyet gondolt akkor kifizeti érte azt a jutalékot amit az eladónak kellene aztán az legfeljebb újra meghirdeti. Nekik ez bevált, de ők végül meg is vették a kocsit.
Egyébként szerintem sem éri meg hatvanért venni kocsit ha ha az új 99..az nem olyan nagy különbség, ha van rá 60 ezretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!