Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsit vegyek...

Milyen babakocsit vegyek (hasznaltan) 9 honapos kisfiamnak?

Figyelt kérdés
Mielott megszuletett kaptunk kettot is kolcson, de egyik sem jo.A "komolyabbik" 160eFt-ba kerult,3kereku volt, a masik pedig egy nagyon egyszeru 4kereku Hauck.Mivel mindkettot megkaptuk,igy nem is neztem korbe babakocsi ugyben sehol, ezert tanacstalan vok.A gondom az,hogy mindkettot borzalmasan rossz es nehez tolni,olyan ideigesito!Bolygositott volt a kerekuk elol es tolni akartam,nem ment elore,csak forgott jobbra-balra.Ha lefixaltuk,akkor meg azert ment nehezen.Mar visszaadtuk mindkettot,ezert mindenkepp szeretnek egyet venni hasznaltan.Milyet ajanlanatok ?Amit konnyen lehet tolni es nem hullik ki a hajam kozben az idegtol?:)Nagyon koszi.
2010. júl. 1. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy 9 hósnak már sportkocsi való az meg bolygókerekes...

nem lehet hogy azért volt nehéz tolni mert már tönkrement?

nekünk az előző volt ilyen - graco-

2010. júl. 1. 13:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia!Hat...nem tudom, elkepzelheto,mert elottunk mar 2 gyerkcot is kiszolgalt.Egyebkent valoszinu,mert nehezen tudom elkepzelni,h.ilyen sz..r minosegure gyartjak oket, akkor senki sem venne meg.
2010. júl. 1. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is ....ezeket ajánlom

[link]

[link]

biztosan találsz használtat is mert gyakori márkák és télre is jó mindkettő

2010. júl. 1. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
A Peg Peregok nagyon jó kis kocsik. Könnyűek, jól lehet velük közlekedni.
2010. júl. 1. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Peg Perego Babakocsi Aria OH Completo Lavanda-nak az a baja, hogy csak 15 kg-ig terhelhető, bár atól függ, hogy mekkora a fiad, az én lányom már 1 évesen 13 kg votlt, neki nem lett volna érdemes ilyet venni.

De ilyesmi kellene nektek szerintem.

2010. júl. 1. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:
peg perego aria oh stroller. a szomszéd kiscsávó 18 kiló, simán jó neki, nagyon jó kocsi:)
2010. júl. 1. 14:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van, egybe tolókaros,nekem ez is fontos szempont volt,ugyanis igy egy kézzel is nagyon jól lehet irányitani,én nagyon szeretem,bár ennek is bolygósitott a kereke,de szerintem is vmi gáz lehetett azzal ami kölcsönbe volt nálatok,ja és nagyon jól picire összezárható,20kg-ig jó,mi nagyon szeretjük,illetve könnyü is!

Még az ára is nagyon jó szerintem!

Ugyhogy én ezt tudom nektek ajánlani!

Ja,és nekem is 9hós a kisfiam,ö is nagyon szereti!

[link]

2010. júl. 1. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!