Milyen babakocsit vegyek (hasznaltan) 9 honapos kisfiamnak?
Figyelt kérdés
Mielott megszuletett kaptunk kettot is kolcson, de egyik sem jo.A "komolyabbik" 160eFt-ba kerult,3kereku volt, a masik pedig egy nagyon egyszeru 4kereku Hauck.Mivel mindkettot megkaptuk,igy nem is neztem korbe babakocsi ugyben sehol, ezert tanacstalan vok.A gondom az,hogy mindkettot borzalmasan rossz es nehez tolni,olyan ideigesito!Bolygositott volt a kerekuk elol es tolni akartam,nem ment elore,csak forgott jobbra-balra.Ha lefixaltuk,akkor meg azert ment nehezen.Mar visszaadtuk mindkettot,ezert mindenkepp szeretnek egyet venni hasznaltan.Milyet ajanlanatok ?Amit konnyen lehet tolni es nem hullik ki a hajam kozben az idegtol?:)Nagyon koszi.
2010. júl. 1. 13:33
1/7 anonim válasza:
Az a baj hogy 9 hósnak már sportkocsi való az meg bolygókerekes...
nem lehet hogy azért volt nehéz tolni mert már tönkrement?
nekünk az előző volt ilyen - graco-
2010. júl. 1. 13:38
2/7 A kérdező kommentje:
Szia!Hat...nem tudom, elkepzelheto,mert elottunk mar 2 gyerkcot is kiszolgalt.Egyebkent valoszinu,mert nehezen tudom elkepzelni,h.ilyen sz..r minosegure gyartjak oket, akkor senki sem venne meg.
biztosan találsz használtat is mert gyakori márkák és télre is jó mindkettő
2010. júl. 1. 13:47
4/7 anonim válasza:
A Peg Peregok nagyon jó kis kocsik. Könnyűek, jól lehet velük közlekedni.
2010. júl. 1. 13:54
5/7 anonim válasza:
Peg Perego Babakocsi Aria OH Completo Lavanda-nak az a baja, hogy csak 15 kg-ig terhelhető, bár atól függ, hogy mekkora a fiad, az én lányom már 1 évesen 13 kg votlt, neki nem lett volna érdemes ilyet venni.
De ilyesmi kellene nektek szerintem.
2010. júl. 1. 13:55
6/7 anonim válasza:
peg perego aria oh stroller. a szomszéd kiscsávó 18 kiló, simán jó neki, nagyon jó kocsi:)
2010. júl. 1. 14:03
7/7 anonim válasza:
Nekünk ilyen van, egybe tolókaros,nekem ez is fontos szempont volt,ugyanis igy egy kézzel is nagyon jól lehet irányitani,én nagyon szeretem,bár ennek is bolygósitott a kereke,de szerintem is vmi gáz lehetett azzal ami kölcsönbe volt nálatok,ja és nagyon jól picire összezárható,20kg-ig jó,mi nagyon szeretjük,illetve könnyü is!
Még az ára is nagyon jó szerintem!
Ugyhogy én ezt tudom nektek ajánlani!
Ja,és nekem is 9hós a kisfiam,ö is nagyon szereti!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!