Krasnal Saturn babakocsit hol és mennyiért lehet venni? A 60. 000 Ft használtan egy kicsit sok nem?
Figyelt kérdés
Esetleg 3 kerekű olcsóbb árfekvésű babakocsira is várnék véleményeket. Köszi előre is.2011. máj. 18. 08:32
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor tényleg rengeteg így a 60e.Ft érte használtan. És ismered talán a babakocsit, hogy nem vennél ilyen, nem jó?
2011. máj. 18. 08:47
3/5 anonim válasza:
ez is egy lengyel batár.
iszonyat egy ilyen kocsi.
Hauck.-ot kapsz 70..000,- ért az klasszisokkal jobb:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod Az a baj, hogy még élőben nem láttam és így nehéz... azért köszi
2011. máj. 18. 09:08
5/5 anonim válasza:
Mindenképp menj-etek- el babakocsit tologatni egy boltba mert ott dől el hogy neked való-e az ami papíron /honlapon jónak tünik.
nekem igy esett ki egy Peg perego babakocsi imádtam volna de élőben hatalmas csalódás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!