Vettem egy babakocsit használtan. Jó-e a minőségű és bele merjem e tenni a babát? Képpel.
előző kérdést is én irtam nemtudom olvasta e mindenki ezért leirom . Nem mindenki látta a képet amit a végére tettem fel ezért teszem fel megint. Most elgondolkodtam mert ahogy telik az idő és közeleg a szülés azon gondolkodom belemerjem e tenni . a huzatot nemlehet levenni probáltam kézzel mosni de az nem olyan. egyszer mikor megvettük a macska is beleugrott. és Jónak tünik de csak nemtudom van e benne bacilus. vagy mitudom én . szóval a véleményekre lenne szükségem. ilyan mózeskosár van benne és sportkocsira is lehet alakitani és van hozzá esővédő de aha majd nemhasználja a mózeskosarat akkor?nincs hozzá az amin az ujnak van amit ráhuznak a kocsira.
A lábzsákra gondolsz, az nem minden babakocsihoz van alapból. Lehet venni külön is.
Én olvastam a másik kérdésedet is, ha ennyire finnyás vagy, akkor vegyél egy vadiújat. De abba is beleugorhat a macska, sőt, a raktárban sem sterilizálva tartják...
Ne haragudj, nem bántásból mondom, hanem a legnagyobb jószándékkal, próbálj lazítani, persze fontos a higiénia és a tisztaság, de nem tarthatod majd a babádat örökké burokban!!! Persze amíg kicsi, figyelni kell a tisztaságra, de nem azt jelenti, hogy mindennek sterilnek kell lennie körülötte!!! Mert akkor soha nem fog kialakulni az immunrendszere!
Ami a kocsit illeti, szerintem Bergon típus, vagy ahhoz hasonló. Én azért nem vettem volna meg, mert nagy, batár nehéz, és mivel nem bolygósak a kerekei, szenvedni fogsz a tolásnál, mert minden egyes apró irányváltoztatásnál emelgetned kell majd a kocsit. (Csak azért írtam hogy ha indok kell a lecseréléshez ;) )
Nem tudom jól megnézni, mert telefonról írok, de Bergon v Symbaba kocsi.
Nagyon jó mindkettő.
Nekem Symbaba-m van, használtan vettem, imádom!
Slagozd ki, napon hamar megszárad.
A macska nálunk is beleugrott, ne aggódj ezen! El se hiszed, h mi mindent fog "megenni" a babád! (Újság, cipő talpa, küszöb, mobil,...) Elég egyetlen pillanatra nem odafigyelni, és már meg is szerzi magának, amit nem volna szabad! Nem óvhatod mindentől, nem is szabad.
Lábzsák helyett pedig egy vastag overall, és egy vastag pléd is tökéletesen megteszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!