Bele mernétek tenni a babátokat használt babakocsiba?
Figyelt kérdés
vettem egy használt babakocsit. 20.000ft ért. de tényleg olyan mintha újlenne. nem az a rosz tipus olyan nagy a kereke mint amiket mostlehet kapni külföldről hozták .. és mostjöttem rá hogy nemtudom belemerem e tenni a baát. vegyek ujat?egyáltalán nincs megkopva csak....akit érdekel irjon püt és küldök képet. hogy milyen.2009. máj. 25. 14:29
31/36 anonim válasza:
Én biztos nem tenném bele. De ez a saját véleményem,és lehet lepontozni. És nem kell 100.000ft-ot babakocsira költeni,igen jó árban lehet kiválasztani néhányat.
De ha kimosod , úgy is jó,biztos,h nem lesz semmi baja. És egy kis plédet úgyis raksz bele...akkor meg pláne. Úgyhogy ne izgulj,nem lesz semmi gond!
37hetes
32/36 A kérdező kommentje:
annyira rosz álapotban van?
2009. máj. 25. 15:26
33/36 anonim válasza:
Jó állapotban van csak az előző válaszolót biztos felveti a pénz,és finnyás kicsikét.Írta,hogy nem kell 100ezret kiadni érte,de,nem mindenkinek van akár 40-50ezre se új babakocsira,mert ennél alább nem kapni.Bár én találnék ennyiért ilyen jó babakocsit.
34/36 A kérdező kommentje:
köszönmöm . Megnyugtattál mert elbizonytalanitott az előző válaszóló. pedig már kezdtem megnyugodni annyi jó választ kaptam
2009. máj. 25. 15:39
35/36 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez egy jó kis babakocsi, én is örültem volna, ha ilyenre ráakadok. Amire gondolsz, hogy nincs hozzá, az vagy lábzsák vagy esővédő lehet? Nem tudtam teljesen kivenni. Nekem is hasonló kocsim van és nagyon szeretem. Annyi különbség van a kettő között, hogy az enyémnek van sport része is. Ha majd nem fogod használni, bele tudod tenni egy jó nagy szemeteszsákba a mózest és nem fog porolódni. Ha jól kisúrolod, esetleg a gyógyszertárban kapható fertőtlenítő spray-jal befújod (ami szerintem annyira nem fontos), akkor nem lesz semmi baj. Addig, amíg a babád pici, úgyis teszel alá valamit... Akinek meg nem felel meg a használt, vehet újat.. nem mindenki bír akár 100-150 ezret kiadni 1 babakocsira...
36/36 A kérdező kommentje:
köszi a választ. azthiszem ennek is van spotrésze ..
2009. máj. 25. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!