Bele mernétek tenni a babátokat használt babakocsiba?
Figyelt kérdés
vettem egy használt babakocsit. 20.000ft ért. de tényleg olyan mintha újlenne. nem az a rosz tipus olyan nagy a kereke mint amiket mostlehet kapni külföldről hozták .. és mostjöttem rá hogy nemtudom belemerem e tenni a baát. vegyek ujat?egyáltalán nincs megkopva csak....akit érdekel irjon püt és küldök képet. hogy milyen.2009. máj. 25. 14:29
1/36 anonim válasza:
miért ne merném? leveszed a huzatát, kimosod, lemosod a babakocsi műanyag részeit is, és ennyi. mosás után mi baja lehet?
2/36 anonim válasza:
Én bele mertem.Hét hónapos és még mindig életben van.
3/36 anonim válasza:
Bele hát. Miért ne? Pedig én nagyon háklis vagyok a tisztaságra és a higiéniára. Kaptunk mi is babakocsit (igaz, ismerőstől) de simán használjuk. Előtte kitörölgettem, és pléd van benne.
4/36 anonim válasza:
Szia.Én is használt babakocsit vettem.....kimosom a huzatot és kész:)))Sajnos nem mindenki teheti meg hogy 100 ezerért új babakocsit vesz:(
5/36 anonim válasza:
Nem vagyunk rászorulva, mégis az összes gyerek használt kocsival nőtt fel. Felesleges pénzkidobásnak tartom rakat pénzért újat venni, 1,5 év kedvéért...
Párom kitakarította mindegyiket alaposan.
6/36 anonim válasza:
Persze, hogy belemerném. Rengetegen vesznek használt babakocsit. Mi baja lehet a babának, ha használt kocsiba fekteted?
7/36 anonim válasza:
mindkét babámnak használtan vettem kocsit. természetesen kimostam, de szerintem mosott állapotban szokták árulni. használt ruhákat is adtam rájuk. mindkettő egészséges, élénk gyerek.
8/36 anonim válasza:
Én is használtat veszek. Ami tetszik, az iszonyat drága, még használtan is bár így azért kedvezőbb az ára. Simán bele rakom.
9/36 anonim válasza:
Én vettem újat, meg egy használtat. A használtat azért,hogy ha megyek Mo-ra akkor a reptéren ne a vadonatújat tegyék tönkre, mikor dobálják a bőröndöket is...... Mi baja lenne használtban? Semmi. Kimosod az ülőrészt, amit le lehet szedni, a többit áttörölgeted és kész. Biztos nem valami leprás családból jön az a babakocsi. A legtöbb ember vigyáz az ilyesmire, babaholmikra.
10/36 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nekem nemlehet levenni a huzatot rola. vagy én nemtudom hogyan kell? hogylehet képet feltenni ide?
2009. máj. 25. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!