Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bele mernétek tenni a babátoka...

Bele mernétek tenni a babátokat használt babakocsiba?

Figyelt kérdés
vettem egy használt babakocsit. 20.000ft ért. de tényleg olyan mintha újlenne. nem az a rosz tipus olyan nagy a kereke mint amiket mostlehet kapni külföldről hozták .. és mostjöttem rá hogy nemtudom belemerem e tenni a baát. vegyek ujat?egyáltalán nincs megkopva csak....akit érdekel irjon püt és küldök képet. hogy milyen.
2009. máj. 25. 14:29
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Én is használt, de szinte vadonatúj babakocsit használok, mert nem akartam tízezreket kiadni eyg új babakocsiért. A nagyobb fiamnak pedig a nővérétől örökölt kocsija volt. Ezek a babakocsik nem mennek tönkre 1-2 év alatt..persze, ha vigyáznak rá. Ha meg széthajtották, az úgyis meglátszik rajta.
2009. máj. 25. 14:32
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Kádatok csak van...rakd bele az egészet, esetleg összecsukva és mosd le, meg ki.Aztán tedd ki száradni.
2009. máj. 25. 14:33
 13/36 anonim ***** válasza:
Milyen kocsit vettél?
2009. máj. 25. 14:34
 14/36 A kérdező kommentje:
várj mindjárt nézem a máskáját ,mert külföldi és az eladó nemtudja milyen fajta. képet hogyan tudok berakni?
2009. máj. 25. 14:35
 15/36 anonim ***** válasza:
Sajnos fogalmam sincs..:(
2009. máj. 25. 14:36
 16/36 anonim ***** válasza:
Ezen a weblapon nem lehet képet feltölteni! Miért nem írod meg a típusát és akkor aki akar, az rákeres google-lel?? Vagy töltsd fel olyan weblapra, ahol emberek szoktak fotóalbumot csinálni, és másold be a linket.
2009. máj. 25. 14:37
 17/36 anonim ***** válasza:
Én mindkét babakocsit (fekvős és sport) használtan kaptam a baráti körből. Lemostam a vázat, a huzatot kimostam, férjem átnézte műszakilag, aztán használtuk. Én örültem, h' nem kellett érte 50-60 000,-Ft-ot kifizetni, pláne annak fényében, h' később kiderült, a gyerek gyűlöli a babakocsizást. Pontosan mitől tartasz? Hogy szétesik, vagy látszik rajt, h' használt, vagy mitől?
2009. máj. 25. 14:41
 18/36 A kérdező kommentje:
hát megmondom őszintén hogy a huzatát nemlehet mosogépben lemosni és attól félek hogy bacivan ott. nemtudoma fejét rámerném e tenni ugy hogy ruhát namrakok rá. egyszer nekünk a macska már aludt benne na meg ezért is... azota kimostam ahogy tudtam mososzerrel de kicsit még a szine egyhelyen megkopott de akkor sem érzem tisttának. gondoltam arra is mivan ha kisesik a kereke?na mindjárt megprobálok képet tenni
2009. máj. 25. 14:49
 19/36 anonim ***** válasza:
Képfeltöltés.hu -ra teszel képet és belinkeled
2009. máj. 25. 14:50
 20/36 anonim ***** válasza:

Szia. Mi a kocsit újonnan vesszük, de kiegészítőket, hordozót/gyerekülést és mózest a családból kapjuk. Ha jól számolom, akkor legalább 3 gyerek használta már, de majd vmi természetes alapú fertőtlenítővel lefújom.

A higiénia fontos, a mindennapjaink része, de nem csak a baba miatt. Annak idején azért nem volt ennyire túldimenzionálva, mint ma és mi is életben vagyunk. Szerintem ne aggódj, tuti rendben lesz. Alig van ma valaki aki új babakocsit tud venni és olyat amilyet valóban szeretne. Én újonnan is bemutató darabot veszek, ez kb. annyi volt, mint egy használt. Mázlim volt, hogy találtam.

2009. máj. 25. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!