Bele mernétek tenni a babátokat használt babakocsiba?
Figyelt kérdés
vettem egy használt babakocsit. 20.000ft ért. de tényleg olyan mintha újlenne. nem az a rosz tipus olyan nagy a kereke mint amiket mostlehet kapni külföldről hozták .. és mostjöttem rá hogy nemtudom belemerem e tenni a baát. vegyek ujat?egyáltalán nincs megkopva csak....akit érdekel irjon püt és küldök képet. hogy milyen.2009. máj. 25. 14:29
21/36 anonim válasza:
Én is úgy voltam vele, mint a kérdező, nem szívesen tettem volna használt babakocsiba az első leánykámat. Persze, tudom, sokan vesznek használtan, de amit nekem kínáltak, elég jó állapotban volt, nem látszott rajta, h használt lenne, hordozó is volt hozzá, az is olyan, mintha új lenne, 30.000-ért kínálta a nő, Pierre Cardin. Azt mondtam, gondolkodom rajta, elmentem szétnézni a városba, és egy eldugott kis utcában találtam egy babás boltot, v 4-5 db babakocsi volt ott max., de az egyiket rögtön kiszúrtam, meg is vettem azonnal. Pierre Cardin az is, szintén 30.000 Ft volt, igaz, nem volt hozzá hordozó, de legalább új. Lehet, h ez csak az én butaságom, de én is jobban érzem magam, h nem volt benne más babája még...
36 hetes kismami
26/36 A kérdező kommentje:
hogy milyen márkájú azt nemtudom nincs ráirva semmi.viszont ami zavar benne hogy ezt a mózeskosárfélét csak kicsikorig lehet haszbnálni viszont utánna mivel takarom be ha esik az eső vagy valami?van ugyan esővédő hozzá de nincs hozzá ez a valami takaró féleség mit rálehet tenni a kocsira. nemtudom értitek e.
2009. máj. 25. 15:05
27/36 anonim válasza:
Nekem is használt van de ha ennyire dilemmáztam volna akkor vettem volna inkább egy újat. Nekem Peg perego van ez újonnan nagyon drága de akkor vegyél egy olcsót de újat.
28/36 anonim válasza:
Ha jól látom, a harmadik kép egy sportrész, amit később is tudsz használni.
29/36 A kérdező kommentje:
olcsót nem akarok mert azmeg széthullik. ennek milyen lehet a márkéja
2009. máj. 25. 15:10
30/36 A kérdező kommentje:
igen azért emeltem fel mert ilyen mózeskosaras izé de nincs hozávaló ilyen vádővalami akiknek nincs ilyen kosár benne azoknak van hozzá ez a védő ruha . mindenképp jódolog az a végővalami?
2009. máj. 25. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!