Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mibe öltöztetnétek 1 éves...

Mibe öltöztetnétek 1 éves babátokat babakocsis sétához aki még csak ül a babakocsiba ilyen időben (6 fok) van nálunk?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 10:12
 1/10 A kérdező kommentje:

Az úgy kevés lenne ha adnék rá egy hosszú ujjú bady-t egy vékony kis felsőt egy kötött pulcsit rá egy vastag mellényt?

Alúra: Harisnya és egy farmer naci. cipő és betakarnám?

2011. febr. 9. 10:17
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Sztem kevés. Az enyém is 1 éves. De én overált adok rá még mindig és még be is takarom + kesztyű, sapka. Hideg van még azért. Ők nem mozognak, hanem ülnek a babakocsiban.
2011. febr. 9. 10:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is keveslem. Szintén overált adok rá.
2011. febr. 9. 10:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó rendben köszönöm szépen a válaszod.:)
2011. febr. 9. 10:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Én tegnap, tegnapelőtt adtam rá ezeket: felül rövid ujjú body, hosszú ujjú pólófelső, kardigán, télikabát. Alul: harisnya, bélelt nadrág, cipő. Ha babakocsiban volt, a lábát betakartam, ha kiszálltunk sétálni, akkor elég volt.

Ma már megint visszaadom az overált.

Igen, ilyenkor hajlamosak vagyunk már az 5-6 fokot is tavasziasnak venni, de ősszel már 5-6 fokban rég overáloztunk :o))

2011. febr. 9. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Az en fiamon ilyen idoben hosszuujju body van, kozepvastag pulover, telikabat, harisnya, vastagabb nadrag, es a babakocsiban egy vekony fajta labzsak ami egy vastag fajta takaronak felel meg, mert fel tudom cipzarozni akar a nyakaig (a mellkasaig szoktam).
2011. febr. 9. 11:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Nektek is köszönöm a válaszokat.
2011. febr. 9. 11:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy öltöztettem ma az 1 éves babámat, ahogy Te kedves kérdező:)

És többször megnéztem, nem fázott.(igaz csak napon voltunk)Mondjuk sose öltöztettem annyira fel, mint mások(kivéve újszülött korában.)És csak egyszer fázott eddig meg.

2011. febr. 9. 12:12
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát most már teljesen elbizonytalanottam :)

Az az igazság hogy az én 1 évesem nem nagyon tűri a meleget.

Sokkal jobban alszik ha csak olyan 20 fok van a szobájába.

Még nekem az hűvös. :S

2011. febr. 9. 12:16
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
Benti ruhája: harisnya, nadrág, két hosszú ujjú felső (vékonyabb pamut) vagy két body. Erre jön kintre a bundazsák, sapka, kesztyű és egy vastag zokni. plusz be is takarom, mert elalszik a babakocsiban.
2011. febr. 9. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!