Súly gyarapodás terheségg alatt?
Nem biztos, hogy te híztál. Mert először fogalmaztál jól, ez súlygyarapodás. Én 58 kilóval indultam az elsővel, 73 lettem a végére, és mindenki szerint ez zsír, nagyon tokás lettem, vastag combok, nagy fenék, stb. És képzeld, kiderült, hogy vizesedés volt csupán...más nem lehetett, mert 4 héttel szülés után már csak 60 kiló voltam, fél év múlva 50 (szoptattam és ilyen típus vagyok) A másodikkal 54 kilóról kezdtem, 76 lettem, ami 22 kg súlytöbblet, akkor már tutira vettem, hogy vagy óriási babám van, vagy nagyon hájas lettem+a vizesedés. Április 21-én szültem 3,3 kilós fiút, most 48 kiló vagyok és hízókúrára fogtak :)
Soha, egyszer sem fogyóztam, tornáztam, ugyanazt ettem terhesen és szotatósan is, mint bármikor máskor.
Tehát ne pánikolj, próbáld ki esetleg a cukorbeteg diétát, 50plusz.hu-n megtalálod. Ez nem drasztikus diéta, most a terhes barátnőmnek javasolták, mert túlsúlyosan kezdte a terhességet.
A saját példámból mondom, hogy vigyázz, jobban figyelj oda. Én a 20. hétig 1 kg-ot híztam, utána a 30. héten már 10 kg plusszal voltam. És még feljött szülésig ugyanúgy 10 kg.
Szóval összesen 20 kg-ot szedtem össze és nagyon soknak tartottam.
Nem is ment le egykönnyen, így a másodikkal most 10 kg-mal több vagyok induláskor. De most nagyon odafigyelek, hogy mennyivel megyek szülni.
Szerintem elég, ha kicsit jobban figyelsz a szénhidrátokkal.
Én 12 kg híztam (50 kg-val kezdtem)a 32. hétig és utána, már semmit, pedig a 37. héten szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!