Sok ez a gyarapodás?
Figyelt kérdés
28+4 hetes kismami vagyok!70kg-ról indultam és most vagyok 80kg!
Ma voltam védőnőnél és ö mondta nekem még nincs itthon mérlegem most nemrég költöztünk!
nekem ez soknak tűnik!Aggódjak?
2009. júl. 27. 12:43
1/4 anonim válasza:
neemmm!!! miéért aggódnál?
Pont most olvastam, hogy a 24. hétig a kismama súlygyarapodása 8 kg. ez sokmindenből áll: magzatvíz, a baba súlya, a vértöblet, a megnövekedett mellek, stb.....
én 25 hetesen 7 kg-nál tartok. jól van az. nem kell aggódnod.
2/4 anonim válasza:
Nem, szerintem sem sok. Én 42-ről kezdtem a terheséget, és most tartok 52-nél, és a 34 hétben.
3/4 anonim válasza:
Én a 32. hétben járok. 76,4kgról kezdtem, most járok 86,1nél. De úgy, hogy egy hónapja egy dekát sem híztam. Picúr fejlődik rendesen, kis pufi arca és jó vastag combja van, és a szonográfus szerint minimum 1 héttel nagyobb a korához képest (4D-n láttuk). A védőnő azt mondta, hogy tökéletes a súlyom. Pedig én meg voltam ijedve, hogy lehurrog, mert az előző védőnőm (költözés miatt váltottam) azt mondta, hogy 8-10 kg lenne az ideális, ha csak annyit híznék.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Boldog babavárást nektek!:)
2009. júl. 27. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!