Az elmult 3 hetben 3 kg-ot hiztam,35 hetes vagyok. Rendben van ez a gyarapodas?
Figyelt kérdés
A 32. hetig 5 kg-ot hiztam, nem voltam kivanos, 77-rol indultam. Most, 3 het alatt, hirtelen fejott 3 kg, de nem vizesedek egyaltalan. Most viszont elkedtem kivanni az eteleket, es tobbet is eszem. Az alakom miatt nem aggodom, majd lemegy. De amiatt igen, h emiatt a gyors gyarapodas miatt lehet valami szovodmeny? Pl. ebben a nagy melegben a keringesnek nem teszek jot, esetleg vizesedes, toxemia... Fogjam vissza kicsit az etkezeseket? Igy is sokszor ugy erzem, muszaj ennem, mert ehen halok :)2008. aug. 12. 23:14
1/3 anonim válasza:
Ebben az időszakban a babák hihetetlen gyorsan gyarapodnak odabennt, most szedik fel magukra a tartalékokat a születés utáni pár napra amíg az anyukának beindul a teje. Mivel eddigi időszakod alatt nem híztál sokat, így egyátalán nem kell kétségbeesned.
Egyél rendesen amenni jólesik, egyél sok gyümölcsöt, igyál sok folyadékot, főképp hőségben. Tévedés hogy a sok folyadék vizesedéshez vezet!!!
Szép szülést kívánok neked!
Egy kétgyermekes anyuka
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
2008. aug. 13. 10:39
3/3 anonim válasza:
Én 37+5 terhes vagyok,és két hét alatt három kiló jött fel,de igaz,rettenetesen be van dagadva a lában.Nem csak a bokám,hanem egész fel a combomig húzódott.Meg is jegyezték néhányan,hogy jól felszedtem comra,de én ugyanúgy eszem,mint eddig.Nem a súly izgat,hanem a vizesedés.hál'Istennek a vérnyomásom teljesen jó,így bízom benne,szülés után ez is elmúlik.Az evést azért nagyon ne fogd vissza,mert az éhezéssel többet ártasz a babának,meg magadnak is.Iktass be heti egy zöldség-,vagy gyümölcsnapot.Nekem utána egy kicsit jobb állapotban vannak a lábaim.boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!