Mennyi a terhesség alatti ideális testsúly gyarapodás?
A vedonom kijelentette, hogy 12 kg. Punktum. Szerinte tok mindegy a kezdo suly, tok mindegy, hogy mihez kepest 12 kg, csak az o elso meresetol kezdve 12 kg. (Ez azert vicces, mert engem koltozes miatt o 28 hetesen mert eloszor es azt mondta, hogy mindegy, hogy addig mennyit hiztam, o ehhez fogja szamolni, hogy 12 alatt legyek.)Nah, ezutan nem foglalkoztam mar semmivel kapcsolatban sem a velemenyevel. :-D
En egyebkent magas vagyok es vekony (a testtomegindexem is eleg alacsony) es nekem azt mondta a doki, hogy ot nem erdekli, hogy mennyit hizok amig egeszseges vagyok, mert rajtam sok is elfer.
Az elso babammal vizesedes nelkul is sikerult 25 kg-ot hizni, rengeteg volt, de lement negy honap alatt.
Most a 2. babamat varom, a 34. hetig tiz kilot hiztam, ez azert idealisabb szerintem.
Szerintem normal, tulsuly nelkuli testalkatnal 8-16 kg kozotti hizas teljesen belefer, attol is fugg, hogy van-e vizesedes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!