Súly gyarapodás terheségg alatt?
Teny, hogy nem keves, nem art, ha odafigyelsz. Igazabol egesz terhessegre eleg lett volna, akkor is, ha vekonyan estel teherbe. Ha normal testalkattal, vagy meg pici tobbleted is volt esetleg, akkor ennyit sem kellett volna a vegeig.
De most mar ez van, viszont idoben vagy, meg feken tarthatod.
OK, ha egeszseges vagy, akkor katasztrofa nem tortenik, de nem jo sokat hizni, en tudom, nem kenyelmes es nem is egeszseges.
Mindket terhessegemnek igen vekonyan vagtam neki, elso alatt sikerult 25 kilot hizni (ettol a tied sem lesz sokkal kevesebb, ha hasonloan haladsz, mert a baba sulya is meg most kezd noni, illetve ezutan szokott kezdodni a vizesedes, plusz meg ugye hiznal magadra is). Nem volt kenyelmes, a vegere szuszogtam a lepcsozestol, a labaim is ereztek a sulytobbletet, a hatam is, derekam is fajdogalt. Szules utan mondjuk hamar lement. Tehat nem az esztetikai reszevel volt gondom, bar az sem esett jol, hogy szules utan a regi ruhaimba nem fertem bele, ujakra sajnaltam a penzt, a terhes nadragok meg mar nagyok voltak. Szoval akkor mar volt bajom magammal a hizas miatt.
Masodik terhessegem alatt tartottam a gyeplot, normalisan etkeztem, csak 11 kilot hiztam, a babam szinten szep sullyal szuletett es egeszsegesen, szulet utan kb 3 kg volt rajtam, ami az en magassagomhoz szinte semmi, fel sem tunt. Vegig fitt voltam, nem szuszogtam, nem fajtak az izuleteim, nem lett aranyerem, sokkal jobban ereztem magam.
a végefelé fog feljönni még rohamosan a sok kiló, mert a baba is akkor hízik, ezért aggódik a védőnő
amúgy én 34 hetes vagyok és 14 kg van rajtam, de a kutya nem szólt érte, nem is zavar, nem vagyok "dagadt", csak baromi nagy hasam van :)
az első terhességemnél 20 kilót híztam (vizesedtem is nagyon), szülés után 3 hónappal már csak 5 kg volt rajtam, ami azután szépen lekopott a szoptatás alatt (nem fogyóztam)
az ideális hízás a teljes terhesség alatt elvileg kb 10-12 kg egy átlag súlyú nőnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!