Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Súly gyarapodás terheségg alatt?

Súly gyarapodás terheségg alatt?

Figyelt kérdés
29hetes kismama vagyok és 13kg plussz van rajtam..A védönö diétára fogott tényleg ilyen nagy lenne a baj?Ti mennyit hiztatok?
2012. jan. 6. 16:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
most jön még csak a java a hízásnak, mert a baba most kezd el rohamosan gyarapodni...
2012. jan. 6. 16:15
 2/20 anonim ***** válasza:
En is 29 hetes vagyok, es 2 kg ot hiztam. Meg van 10 het, ami sok, es meg fognak feljonni kilok, ezert mondhatta a vedono, h vigyazzal.
2012. jan. 6. 16:19
 3/20 anonim ***** válasza:

Teny, hogy nem keves, nem art, ha odafigyelsz. Igazabol egesz terhessegre eleg lett volna, akkor is, ha vekonyan estel teherbe. Ha normal testalkattal, vagy meg pici tobbleted is volt esetleg, akkor ennyit sem kellett volna a vegeig.

De most mar ez van, viszont idoben vagy, meg feken tarthatod.

OK, ha egeszseges vagy, akkor katasztrofa nem tortenik, de nem jo sokat hizni, en tudom, nem kenyelmes es nem is egeszseges.

Mindket terhessegemnek igen vekonyan vagtam neki, elso alatt sikerult 25 kilot hizni (ettol a tied sem lesz sokkal kevesebb, ha hasonloan haladsz, mert a baba sulya is meg most kezd noni, illetve ezutan szokott kezdodni a vizesedes, plusz meg ugye hiznal magadra is). Nem volt kenyelmes, a vegere szuszogtam a lepcsozestol, a labaim is ereztek a sulytobbletet, a hatam is, derekam is fajdogalt. Szules utan mondjuk hamar lement. Tehat nem az esztetikai reszevel volt gondom, bar az sem esett jol, hogy szules utan a regi ruhaimba nem fertem bele, ujakra sajnaltam a penzt, a terhes nadragok meg mar nagyok voltak. Szoval akkor mar volt bajom magammal a hizas miatt.

Masodik terhessegem alatt tartottam a gyeplot, normalisan etkeztem, csak 11 kilot hiztam, a babam szinten szep sullyal szuletett es egeszsegesen, szulet utan kb 3 kg volt rajtam, ami az en magassagomhoz szinte semmi, fel sem tunt. Vegig fitt voltam, nem szuszogtam, nem fajtak az izuleteim, nem lett aranyerem, sokkal jobban ereztem magam.

2012. jan. 6. 16:22
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én összesen híztam 9 kg-om, a 29. héten kb. 2-3 kiló volt rajtam. Az igazi hízás az utolsó két hónapban várható, szóval tényleg érdemes lenne picit odafigyelned a kilókra.
2012. jan. 6. 16:23
 5/20 limaia ***** válasza:
100%
rajtam eddig 16 kg plusz van 36 hetes vagyok.de vizesedek is.nem szólt a védőnő,hogu sok lenne.az előző terhességemnél 17 kg-ot hiztam,a szülés után másnapra lement rólam 13.most is és akkor is nagy volt a hasam is.ja és 54 kg és 160cm vagyok,azért attól is függ.ha "pici" vagy többet hizhatsz.
2012. jan. 6. 16:24
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

a végefelé fog feljönni még rohamosan a sok kiló, mert a baba is akkor hízik, ezért aggódik a védőnő

amúgy én 34 hetes vagyok és 14 kg van rajtam, de a kutya nem szólt érte, nem is zavar, nem vagyok "dagadt", csak baromi nagy hasam van :)

az első terhességemnél 20 kilót híztam (vizesedtem is nagyon), szülés után 3 hónappal már csak 5 kg volt rajtam, ami azután szépen lekopott a szoptatás alatt (nem fogyóztam)

az ideális hízás a teljes terhesség alatt elvileg kb 10-12 kg egy átlag súlyú nőnél

2012. jan. 6. 16:24
 7/20 A kérdező kommentje:
Vékony testalkatu vagyok meg elég magas igazábol nem nagyon tünik fel hogy ennyi plussz lenne rajtam...Mit tanácsoltok táplálkozás terén mit egyek??
2012. jan. 6. 16:28
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok zoldseg, gyumolcs, sovany husok, tejtermek. Keruld a sok szenhidratot, edesseget, igyal csak vizet. Igy biztosan kicsit lelassul a hizasod. Nekem amugy is ezek a felsoroltak esnek jol, egy nyers sargarepat szivesebben elragcsalok, mint mondjuk a csokit. Elso voltam.
2012. jan. 6. 16:30
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocsanat, masodik voltam. : )
2012. jan. 6. 16:30
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
23kg.-t híztam,szülésnél lement 10kg.most kevesebb vagyok mint terhesség előtt!
2012. jan. 6. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!