9 hetesen már lehet javulás?
Ez lehet már a javulás is, de az is lehet, hogy a rosszullét hullámokban jön még majd vissza.
Én a 9. héten voltam csak rosszul, se előtte, se utána nem. Szóval akár már véget is érhet a rosszabb időszak, de azon se lepődj meg, ha újra visszatér.
Az ilyen kérdéseket olyan feleslegesnek tartom mostanában, holott én is mindig ezen parázok. Mégpedig a saját tapasztalatom miatt:
A fiamnál semmi bajom nem volt 3 db hányáson kívül, ami a gravida beszedése után történt. Aztán viszont volt egy vetélésem is, és mikor a dokihoz mentem a vérzés miatt, vizsgálat közben kérdezte, hogy megvannak még a tünetek? (8-9. héten) Ekkor kezdtem gondolkodni, hogy valóban elmúltak, a cicim sem akkora már, tényleg enyhültek a 6-7. héthez képest. Utána állapította meg, hogy 6 hetesen elhalt a babám. Na, ezek után most 8 hetesen már beparázva vizsgálgatom a cicijeimet minden nap, és örülök, ha émelygek vagy egy pici hányingerem is van. Egyébként nagyon fáradtank (lustának) érzem magam. Szóval remélem, hogy ezek után már nem csak tudatosan produkálom magamnak a tüneteket... :o)
Ezzel csak azt akartam írni, hogy tényleg mindenki máshogy viselkedik várandóssága alatt. Én inkább azt mondom, hogy 9 hetesen örülj, ha már enyhülnek a tünetek. Remélem jövő héten már én sem leszek ilyen fáradt, mert mennem kell dolgozni..... Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!