9 hetesen már alig fáj a mellem, a hasfeszülést sem érzem már erősnek. Lehet, hogy nem növekszik a baba rendesen?
Nincs semmi baj, van olyan hogy pár napra elmúlik a tünet, aztán újra előjön a mellfeszülés, stb, de olyan is van, hogy már nemlesz.
Nekem az első gyereknél, semmi de semmi tünetem nem volt, a másodiknál is csak a 10-ik héten kezdődött és hamar el is múlt.
Első babánál a harmadik hónap végéig fájt a mellem. Meg tudtam volna tőle őrűlni, hazaérve két kézzel téptem le magamról a ruhát minden nap, mert már az is fájt, hogy a ruha hozzáért. Viszont a másodikkal soha nem fájt, utólag is hálát adok érte az Égnek, mert nem hiányzott. :)
A hasfeszülést pedig még meg is fogod únni, ezt garantálom :D Szerintem örülj neki hogy nincs pillanatnyilag ilyen kényelmetlenséged. :)
9 hetesen..? hmm nekem még 10-11 hetesen sem volt érezhető a hasfeszülés lapos volt nagyon a hasam. meg fogytam is akkor.
de a melled ha fáj de nem annyira mint elötte.. talán nem ugy érzed már mint elötte. hozzászokott
A 12. hétre veszi át teljesen a méhlepény a baba ellátását, addig ugye a sárgatest (szikhólyag) táplálja. Kb addig vannak ÁLTALÁBAN tünetek.
Első lányomnál a mellem fájt nagyon már a nem várt előtt, és kb 6-7. hétig tartott.
A másodiknál ha nem csinálom meg a tesztet, max akkor jövök rá, hogy terhes vagyok ha már nő a hasam (szoptatás befejezése után is -mint előtte- rendszertelen volt a menzim). Semmi tünetem nem volt. Talán egyszer volt egy reggel hányingerem és kész.
A tünetek hol elmúlnak hol visszatérnek, vagy idővel teljesen elmúlnak.
Akkor van/lehet gond, ha hirtelen minden eltűnik és pl barnázás, vérzés, erős hasfájás lép fel.
Boldog babavárást!
köszi mindenkinek. Eléggé izgulok, mert valami csoda folytán sikerült teherbe esnem, PCOS, mensi totális hiánya, pajzsmirigy, véralvadási gondok mellett.
Eddig mintha feszülgetett volna a hasam, most semmit nem érzek, a mellem napok óta alig fáj. remélem, hogy tényleg nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!