Muszáj járni terhesgondozásra? Mi értelme?
Figyelt kérdés
Mi van, ha én nem akarok járni ultrahangvizsgálatokra és vizsgálatokra?
Felelőtlenség?
Régen nem volt ennyi vizsgálat...
2012. jan. 5. 14:08
11/26 anonim válasza:
Felelőtlenség a babáddal és magaddal szemben is.
Nem vagy a babádra kíváncsi, hogy hogy érzi magát a pocakodban.
Persze régen nem volt ennyi vizsgálat, de az akkor volt, és sok baba nem érte meg az egy éves kort sem.
Amúgy meg nem olyan vészesek azok a vizsgálatok.
12/26 anonim válasza:
neee,nem akarom elhinni hogy van ilyen friss kismama :(( elképesztő!
13/26 anonim válasza:
És még ki is emeled a kérdést...nagyon sötét vagy,vegyél inkább macskát ha ennyi komment sem győzött meg.
14/26 Anikó1985 válasza:
Szia! Valóban kevesebbet jártak a nők dokihoz, de több beteg baba vagy halva születés ill. anya elhalálozása történt. Ma már rengeteg mindent lehet orvosolni a korai felismerés során. Igen, felelőtlenség nem elmenni! Nekem sem kellemes menni, de muszáj és tulajdonképpen tényleg megnyugtat a tudat amikor azt mondja a doki,hogy szépen nő és egészséges.Menj csak szépen terhes gondozásra és hozzászoksz aztán már csak rutin lesz :)
15/26 Sssaszem válasza:
Ha ennyire nem tetszik az, hogy terhesgondozásra kell járnod, akkor ne szüljél gyereket ilyen egyszerű az élet. Gyerek nélkül is lehet élni. Nem kellett volna férjhez menned és akkor nincs gyerek punktum. Kifejezetten boldog vagyok, hogy nem kell terhesnek és szülnöm sem kell eü okok miatt. Talán én vagyok a legboldogabb nő a világon. Nagyon rossz a vérvétel, ezért nem szülök, nem vagyok hajlandó ott rinyálni, hogy minek lettek nő, hogy gyereket szüljek? Unnám vérvételt meg mindenféle terhességi vizsgálatokat, ami van. Így is sok volt az epeköveimmel a műtét és a vérvételek, Egyszóval szörnyű volt. :( Senkinek sem kívánom az életben. Inkább lovagolgatok a szülés és a gyerek helyett. Annyi mindent csinálhatok a szabadidőmben. Inkább lovagolgatok, amíg élek.
16/26 Sssaszem válasza:
Ha ennyire nem tetszik az, hogy terhesgondozásra kell járnod, akkor ne szüljél gyereket ilyen egyszerű az élet. Gyerek nélkül is lehet élni. Nem kellett volna férjhez menned és akkor nincs gyerek punktum. Kifejezetten boldog vagyok, hogy nem kell terhesnek és szülnöm sem kell eü okok miatt. Talán én vagyok a legboldogabb nő a világon. Nagyon rossz a vérvétel, ezért nem szülök, nem vagyok hajlandó ott rinyálni, hogy minek lettek nő, hogy gyereket szüljek? Unnám vérvételt meg mindenféle terhességi vizsgálatokat, ami van. Így is sok volt az epeköveimmel a műtét és a vérvételek, Egyszóval szörnyű volt. :( Senkinek sem kívánom az életben. Inkább lovagolgatok a szülés és a gyerek helyett. Annyi mindent csinálhatok a szabadidőmben. Inkább lovagolgatok, amíg élek. (Sajnos a szemem miatt nem hordhatok ki egy magzatot és szülhetek gyereket). Ennek nagyon örülök. Én vagyok talán a legboldogabb nő a világon. Nekem a gólya semmit nem hozzon. Csak lovakat kívánok. Inkább legyen meddő párom, meg olyan is, aki imádja a lovakat úgy, mint én. UNOM már a mindenféle terhességi vizsgálatot.
17/26 Sssaszem válasza:
Ha ennyire nem tetszik az, hogy terhesgondozásra kell járnod, akkor ne szüljél gyereket ilyen egyszerű az élet. Gyerek nélkül is lehet élni. Nem kellett volna férjhez menned és akkor nincs gyerek punktum. Kifejezetten boldog vagyok, hogy nem kell terhesnek és szülnöm sem kell eü okok miatt. Talán én vagyok a legboldogabb nő a világon. Nagyon rossz a vérvétel, ezért nem szülök, nem vagyok hajlandó ott rinyálni, hogy minek lettek nő, hogy gyereket szüljek? Unnám vérvételt meg mindenféle terhességi vizsgálatokat, ami van. Így is sok volt az epeköveimmel a műtét és a vérvételek, Egyszóval szörnyű volt. Senkinek sem kívánom az életben. Inkább lovagolgatok a szülés és a gyerek helyett. Annyi mindent csinálhatok a szabadidőmben. Inkább lovagolgatok, amíg élek. (Sajnos a szemem miatt nem hordhatok ki egy magzatot és szülhetek gyereket). Ennek nagyon örülök. Én vagyok talán a legboldogabb nő a világon. Nekem a gólya semmit nem hozzon. Csak lovakat kívánok. Inkább legyen meddő párom, meg olyan is, aki imádja a lovakat úgy, mint én. UNOM már a mindenféle terhességi vizsgálatot. Na a VÉRVÉTEL kész katasztrófa fájt. Az meg más ne mondja azt, hogy nem fáj. Nekem rossz volt, a vénám miatt, amúgy sem jók a vénáim sajnos.
18/26 Sssaszem válasza:
Ha ennyire nem tetszik az, hogy terhesgondozásra kell járnod, akkor ne szüljél gyereket ilyen egyszerű az élet. Gyerek nélkül is lehet élni. Nem kellett volna férjhez menned és akkor nincs gyerek punktum. Kifejezetten boldog vagyok, hogy nem kell terhesnek és szülnöm sem kell eü okok miatt. Talán én vagyok a legboldogabb nő a világon. Nagyon rossz a vérvétel, ezért nem szülök, nem vagyok hajlandó ott rinyálni, hogy minek lettem nő, hogy gyereket szüljek? Unnám vérvételt meg mindenféle terhességi vizsgálatokat, ami van. Így is sok volt az epeköveimmel a műtét és a vérvételek, Egyszóval szörnyű volt. Senkinek sem kívánom az életben. Inkább lovagolgatok a szülés és a gyerek helyett. Annyi mindent csinálhatok a szabadidőmben. Inkább lovagolgatok, amíg élek. (Sajnos a szemem miatt nem hordhatok ki egy magzatot és szülhetek gyereket). Ennek nagyon örülök. Én vagyok talán a legboldogabb nő a világon. Nekem a gólya semmit nem hozzon. Csak lovakat kívánok. Inkább legyen meddő párom, meg olyan is, aki imádja a lovakat úgy, mint én. UNOM már a mindenféle terhességi vizsgálatokat. Na a VÉRVÉTEL kész katasztrófa fájt. Azt meg más ne mondja azt, hogy nem fáj. Nekem rossz volt, a vénám miatt, amúgy sem jók a vénáim sajnos. Inkább lovagolok életem végéig. Engem ez tesz boldoggá.
19/26 Sssaszem válasza:
Ugyanezt tanácsolom, ha nem akarsz gyereket, akkor válassz olyan partnert, aki meddő, vagy nem lehet gyereke. Akitől nem tudsz gyereket nemzeni. Legalább vele leélheted az életedet. Vagy menj feleségül olyanhoz, aki mezőgazdaságban dolgozni, vannak lovai, ha szereted a lovakat. És akkor egy csapásra meg van oldva a terhességi gond. Nem kell szülnöd és kész. Nézd én EÜ OKOKBÓL nem hordhatok ki magzatot és szülhetek meg egy gyereket, ennek nagyon örülök, sőt én talán én vagyok a legboldogabb nő a világon. És akkor neked nem is kell terhesgondozásra járnod semmilyen vizsgálatra nem kell menned. Neked mi a hobbid, nekem a lovaglás. A legjobb dolog a világon a szülés helyett a lovaglás. Úgy hogy menj olyanhoz feleségül, akinek vannak lovai.
20/26 Sssaszem válasza:
Kedves Kérdező! Biztos, hogy elvetett a gyerekét? Ezért nem mer válaszolni, hogy mi lett vele? 7 év telt el azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!