Attól h a székesfehérváron nővédelmibe járok terhesgondozásra, elmehetek egy uh-ra a kórház terhesambulanciájára?
Figyelt kérdés
Nem mutatta meg magát a lurkó és megörülök h tudjam fiú v lány.Ezért keresek egy helyet ahol megtudnák nézni nekem.2012. jan. 4. 16:53
1/3 anonim válasza:
A terhesambulancián a 12 és 18 hetes kötelező ultrahangot csinálják, a 30 és 36 hetest pedig a rendelőintézetben. Úgy vettem észre, nem szívesen csinálnak a terhesambulancián ultrahangot az első kettő kivételével, legalábbis mikor én mentem, húzták az orrukat. Én a 18 hetest csináltattam ott,de én is a Nővédelmibe jártam. Mivel nem voltam még bent a rendszerükben, kérdezték, hogy miért ide jöttem, mondtam, hogy itt szeretném megcsináltatni. Az orvos kedves volt, akkor még Dr. Bata Barnabás csinálta, de az asszisztens nagyon bunkó volt, de végül megcsinálták.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem.Hát én most első babámat várom és nem igazán értek hozzá, de a 18 hetesre mentem elvileg.De csak a fejecskéje méreteit írta a papíromra és h 17 hetes vagyok nem 18.S nem tudta megnézni sem a nemét.Ezért szeretnék elmenni h jól megnézzék a kincsem mert a családban volt már nyúlszáj pl.és amúgy is ha nagy uh akkor tisztességgel csinálják is meg.
2012. jan. 4. 17:10
3/3 anonim válasza:
Én mind a kettő gyerekemnél a terhesambulancián csináltattam a 18 hetes ultrahangot, szép nagy 81 cm-es LCD tévén látod a babát. Tegyél egy próbát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!