Komáromi kismamik! Kihez, hova fogtok járni terhesgondozásra, szülni, HA megszűnik a Selye János Kórház szülészeti osztálya? Győrbe nem mehetünk, mert elutasította a Komárom és környéki kismamikat!
És kihez jártok?Mennyit fizettek neki?
Sajnos a tatabányairól én is csak rosszat hallottam :(
Nem volna rossz,ha továbbra is lehetne itt szülni(bár én majd csak júliusra várom a babóm)
Micsodaaaa???
Teljesen kész vagyok,most hallottam én is a hírt,márpedig én Tatabányára nem megyek...Én most tudtam meg nemrég,h terhes vok,de csak Szőnybe mennék,nemár...elvileg augusztusban szülnék,most mi lesz,teljes kétségbeesés.Annyira elegem van ebből a kormányból,ami jó azt mindent elvesz a rosszat meg meghagyja...Ki mit tud? Most mennék a Rokayhoz ... áááá
Én most vagyok 11 hetes,van már 2 gyermekem,mindkettőt Szőnybe szültem,100%-ig meg voltam elégedve.
Most viszont nálam is hatalmas a kétségbeesés,mi lesz???
Ráadásul a doki,akihez járok(Ördög dr)megy nyugdíjba :(
Tatabányáról én is csak rosszat hallottam,nagyon nem szeretnék ott szülni,akkor inkább Győrt választottam volna,de a védőnőm felvilágosított,hogy az felejtős,mert Győr elutasította a Komárom és környéki kismamákat nagy sajnálatomra!
Tb-n senkit nem is ismerek!
Kedves Utolsó!Komáromi vagy?
Bocsi, hogy nem konkrétan a kérdésre válaszolok. De Tatabányától sem kell azért annyira félni. Én itt szültem idén, és meg voltam elégedve. A csecsemős nővérek között volt 1-2 bunkó, de azokkal meg nem kell foglalkozni.
Nekem mondjuk volt fogadott dokim, de ha nem lett volna, aznap az ügyeletes dokival is nagyon jól jártam volna.
Kedves Utolsó!
Kihez jártál/kinél szültél?
Mik a tarifák?
Hol rendel az az orvos?
Igaz,hogy ott nem engedélyezett az apás szülés és nem szokás szülést megindítani(legfőképpen a burokrepesztésre gondolok)?
Miket kell bevinni?
Az én fogadott dokim Dr.Pazár Dániel volt. A terhesgondozásért 7000 Ft-ot kért alkalmanként. De szerintem simán a terhesgondozóba is járhattam volna, mindig szerdánként van. A szülésért 70.000 Ft-ot szokott kapni (ezt ő mondta), így mi is annyit adtunk neki.
Amúgy magánrendelője Tatabányán van, Dózsakertben, az Erdész úton.
Apás szülést engedik, az én férjem is bent volt. A szülésindítással addig várnak, amíg a baba teljesen jól érzi magát odabent. Amúgy ha már legalább 1 héttel túlhordja az anyuka, akkor oxitocint kap, hátha beindul tőle a szülés. Ha nem, akkor még várnak.
Sok mindent adnak bent, de én pl. a kórházi baba ingeket nem adtam a lányomra, mert azok szörnyűek. De az angol pólya (olyan, mint egy hálózsák) nagyon praktikus volt, így én azt adtam rá, saját bodyval.
Ami kell: törölköző a babának. De adnak pelenkát (2-es méret) popsitörlőt, krémet, fürdetőt is.
Ami nekem jól jött, az a digitális hőmérő volt. A kórházi alkoholos, sokáig tart mérni vele, és nehéz lerázni. De már nincs sehol sajna higanyos.
Nekem volt szülésznőm is, ő is nagyon sokat segített, főleg vajúdásnál. De utána is gyakran jött, segített mellre tenni a babát, megmutatta, hogyan jó fejni, hogyan kell masszírozni, hogy minden tej kijöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!