Adrika kérdése:
Komáromi kismamik! Kihez, hova fogtok járni terhesgondozásra, szülni, HA megszűnik a Selye János Kórház szülészeti osztálya? Győrbe nem mehetünk, mert elutasította a Komárom és környéki kismamikat!
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 18:55
11/28 A kérdező kommentje:
70 az nekünk nagyon sok,az én dokimnál 40 volt 4 éve is egészen mostanáig.Ennél többet nem tudnánk adni az orvosnak :(
Be vagyok tojva,mert nekem mindkettő burokrepesztéssel lett meg 3,5 óra alatt(3250g,52cm)és 2,5 óra alatt(3500g,57cm).
2012. jan. 2. 12:21
12/28 anonim válasza:
A Molnár főorvos fia is nagyon jó doki, nekem nagyon szimpatikus volt. Meg ő volt az ügyeletes, amikor szültem, ő vizsgált meg. És nagyon normális volt. Szerintem érdemes lenne megkérdezni, mennyiért vállal szülést. Fiatal, szerintem még nincs elszállva a pénzzel.
13/28 A kérdező kommentje:
Köszi,utánaérdeklődöm :)
2012. jan. 2. 12:38
14/28 anonim válasza:
Én két hónapja szültem,tényleg jó ha viszel hőmérőt,mert mondták,hogy egy van az osztályon,vigyük be! Szülés indítással annyira várnak,hogy meg se vizsgáltak csak egyszer amikor befektettek,majd 5 nap múlva megint és kiderült,hogy azonnal műtő... császáros voltam,de vártak,hiába mondtam,hogy fáj a hegem,azt mondták,hogy ne fájjon,és szülhetek simán,mert vannak még csodák...
15/28 anonim válasza:
Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy a Szőnyi dokik hova mennek tovább? Pl Rókay doktor úr? Ördögh tudom,h nyugdíjba,de a többi?
16/28 anonim válasza:
Szia! én is Szőnyben fogok szülni Rokay doktornál, róla csak nagyon jókat hallok, meg már évek óta ő az orvosom. A személyzetről nem tudok nyilatkozni, de bízom benne, hogy normálisak lesznek
17/28 anonim válasza:
Szia! Szőnyben,de mikor? Tudjuk,h jók az orvosok,de mivel megszűnik a szülészet ápr. 30-án,mi már nem tudunk ott szülni...Hová mennek az orvosok tovább,aki tudja?
18/28 anonim válasza:
Mikor találkozol Rokay doktor úrral,nem tod megkérdeni,hová megy vagy mi lesz! Megköszönném...be szeretnék jelentkezni hozzá,de félek,h hol szülök,tatabányán nem szeretnék,de talán a kezei alatt...Jó lenne ha még év végéig maradna Szőny...
19/28 anonim válasza:
Nekünk a család jó barátja Rokay, ha szeretnéd megkérdezem neked még a héten, hogy mi lesz a szülészettel, én nem tudom, hogy Szőnyben vagy nem, de azt tudom, hogy nála fogok szülni. Megírom mindenképpen még a héten
20/28 anonim válasza:
Kedves utolsó ezt nagyon megköszönném!!!Én mégcsak most 5 hetes,de szeretném magam bebiztosítani általa... :) Várom,és köszönöm mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!