Komáromi kismamik! Kihez, hova fogtok járni terhesgondozásra, szülni, HA megszűnik a Selye János Kórház szülészeti osztálya? Győrbe nem mehetünk, mert elutasította a Komárom és környéki kismamikat!
Sziasztok!
Kiderült már hogy mi lesz?én is ott szülnék,igaz majd csak összel!
Igen,bezárják április végével a szülészetet.
Én pestre megyek,inkább,mint Tatabánya!
Kedves Utolsó!
Akkor Pestre is jársz majd orvoshoz?
Kihez,ha szabad kérdeznem?
Vagy mi kell ahhoz,hogy ott szülhessen vki?
Van vmi feltétele?
Köszi a választ előre is!
Szia! Ne hari,h csak most írok...
Pestre csak szülni,vidéki magánorvosom van,akivel majd a magánklinikára fogok menni szülni.
Feltétele ennek nincs,csak a pénz.
Szaisztok!
Komáromi kismamáktól azt szeretném kérdezni, hogy most megyek 12. heti ultrahangra a Selye kórházba bejöhet a párom velem? Nagyon fontos lenne mert utána akartunk a Kosztinhoz menni de ha nem jöhet be előbb fel kell keresnünk , mert nagyon akarjuk , hogy mind a ketten ott legyünk.
Én szept. végére vagyok kiírva de Budapesten fogok szülni a Szent Istvánba nagyon jók a tapasztalatok. Komáromba szerdánként rendel a Kosztin Árpád doki aki ott orvos. Nem kér pénzt a szülésért a magánrendelés pedig 4000 Ft.
Jó babavárást mindenkinek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!