Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Komáromi kismamik! Kihez,...

Adrika kérdése:

Komáromi kismamik! Kihez, hova fogtok járni terhesgondozásra, szülni, HA megszűnik a Selye János Kórház szülészeti osztálya? Győrbe nem mehetünk, mert elutasította a Komárom és környéki kismamikat!

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 18:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
sziasztok, teljesen kiment a fejemből megkérdezni, utolsó előtti vagyok, ígérem megtudom a napokban, csak elég szétszórt voltam most.
2012. jan. 8. 21:38
 22/28 anonim ***** válasza:
Várom....Köszi! :)
2012. jan. 9. 13:47
 23/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kiderült már hogy mi lesz?én is ott szülnék,igaz majd csak összel!

2012. febr. 22. 14:32
 24/28 anonim ***** válasza:

Igen,bezárják április végével a szülészetet.

Én pestre megyek,inkább,mint Tatabánya!

2012. febr. 23. 11:03
 25/28 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Akkor Pestre is jársz majd orvoshoz?

Kihez,ha szabad kérdeznem?

Vagy mi kell ahhoz,hogy ott szülhessen vki?

Van vmi feltétele?

Köszi a választ előre is!

2012. febr. 27. 13:58
 26/28 anonim ***** válasza:

Szia! Ne hari,h csak most írok...

Pestre csak szülni,vidéki magánorvosom van,akivel majd a magánklinikára fogok menni szülni.

Feltétele ennek nincs,csak a pénz.

2012. márc. 8. 14:02
 27/28 anonim válasza:
A védőnőm mondta, hogy Rokay és Vadász doktor Tatabányára, Mozejko dr Németo-ba megy, Ördög nyugdíjba, Diószegi doktornő pedig marad Komáromban a szakrendelőben. 2 ismerősöm szült Tbányán mostanság, ők nem mondtak olyan rosszakat...
2012. márc. 12. 14:20
 28/28 Németh Tünde válasza:

Szaisztok!

Komáromi kismamáktól azt szeretném kérdezni, hogy most megyek 12. heti ultrahangra a Selye kórházba bejöhet a párom velem? Nagyon fontos lenne mert utána akartunk a Kosztinhoz menni de ha nem jöhet be előbb fel kell keresnünk , mert nagyon akarjuk , hogy mind a ketten ott legyünk.

Én szept. végére vagyok kiírva de Budapesten fogok szülni a Szent Istvánba nagyon jók a tapasztalatok. Komáromba szerdánként rendel a Kosztin Árpád doki aki ott orvos. Nem kér pénzt a szülésért a magánrendelés pedig 4000 Ft.

Jó babavárást mindenkinek! :-)

2012. márc. 14. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!