Szerdán megyek terhesgondozásra. Ma reggel óta égő érzést érzek a hüvelyem körül és én gombára gyanakszom. Fog valamit felírni nekem az orvos vagy ezzel nem foglalkozik a terhesgondozáson? Vagy mit tegyek? 16hkm
Protexin gynophilus! :) Kicsit drága, de aranyat ér, és terhesen is lehet használni! :)
21 hkm
Nekem csak a 30.hét után írt fel valamit.
Addig canesten-t használtam-nem hüvelybe nagyon.
Nem biztos hogy gomba! Nekem is volt az elmúlt két hétben ilyen érzésem (26 hetes vagyok), mintha egy erős pistával bekent chilipaprikát dugtak volna fel... Pár óra múlva ahogy jött úgy elmúlt a csípés.
De a doki azért vett ma kenetet, péntekre lesz meg az eredmény. Állítólag a hormonkilengések okozhatnak ilyen átmeneti hüvelyszárazságot, ami ezzel az égető érzéssel jár.
Mindenképpen említsd meg neki!
Nem írt fel semmit - nagyon okosan, hiszen mire kezeljen, ha nem tudja, mi a gond? De mondom, nekem semmi tünetem nincs azon a két csípős alkalmon kívül, és erre mondta a doki, a védőnő és egy 3-gyerekes barátnőm is egybehangzóan, hogy valószínűleg semmi baj nincs odabent, csak a hormonkilengések okoznak átmeneti hüvelyszárazságot, ami így nyilvánul meg.
Ha nem ír fel neked semmit, de nagyon aggódsz, akkor vegyél Floragyn hüvelykúpot, az tele van mindenféle tejsavbacival, biztosan nem árt. Meg van hüvely-géljük is, az kifejezetten nedvesít odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!