Felelőtlen vagyok, ha így vállalom a gyereket?
37 éves leszek mire megszületik a 3. gyerekem.
Elvileg el kellene mennem genetikai tanácsadásra, és fizetős Down-kockázatbecslést kellett volna csináltatnom (simát csináltattam, ingyeneset)
Van már két makkegészséges gyerekem, a terhességeim problémamentesek voltak, simán szültem, egészséges vagyok, a családban nincs semmiféle fejlődési rendellenességgel született rokon.
Az ultrahangok is mindent rendben találtak.
Felelőtlen lennék?
Úristen! A kérdésed azt volt,hogy felelőtlen vagy-e!
Igen, az vagy. Mert szerintem ez egy fontos vizsgálat lenne a te korodban és nem csináltatod meg, mert nincs rá pénz. Mindkettő felelőtlenség. Az is,hogy nem csináltatod meg, és az is,hogy így vállalsz 3. gyereket!
Totálisan a kérdésre válaszoltunk!
25-ös vagyok.
Nem értem részedről a többes számot. Én nem vagdalkoztam, nem ítéltelek el, nem neveztelek felelőtlennek. Csak leírtam, én hogyan látom ezt a dolgot. Vagy nem ezt kérdezted?
Bocsi 25-ös, elnézést a többes számért. Te tényleg nem bántottál:)
A 83%-os válaszadó húzta ki a gyufát.
Veled tényleg nem érdemes vitatkozni, mert nem értesz semmit. Te feltettél egy kérdést és kiakadsz,ha valaki nem azt írja, amit hallani szeretnél.
Két gyerekkel a hátad mögött lehetnél kicsit felnőttebb!
De ha neked ez kell: nem, nem vagy felelőtlen, sőt mindent nagyon jól csinálsz!
Miért kell cseszegetni a másikat?
Nem azt írta a Kérdező, hogy nyomorognak, hanem, hogy erre a vizsgálatra sajnál pénzt költeni.
Én is sajnálnék, azt már leírtam, hogy miért. (A gyereket úgysem vetetném el.)
Szerintem ez nem felelőtlenség. Eljár a kötelező vizsgálatokra, gondolom, egészségesen él, vigyáz a Babájára. Miért lenne felelőtlen?
Köszönöm 36-os!
Így van, vigyázok magamra, szedek vitamint is, mert arra még van pénz.
Rendszeresen megyek vizsgálatokra, ahogy kell.
De fizetős vizsgálatokra nincs keret.
25-ös vagyok. A felelőtlenség nem itt kezdődik. Tudnék nektek mesélni, olyan dolgokat láttam már a környezetemben:(
De azért van abban is valami, amit én leírtam neked, ugye?
Persze, van.
Mondjuk nekem csak jó tapasztalatom van védőnővel, dokikkal, ultrahangosokkal, kórházi dolgozókkal. Engem eddig nem ért rossz hatás. Mindig alaposan és körültekintően megvizsgáltak.
A pénz ügy pdig remélem, alakulgat nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!