Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki nem várja január 3-a...

Ki nem várja január 3-a környékére?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Szeretnék olyanokkal beszélgetni akik január 3-a környékére nem várják.

Nekem decemberben 25 napra jött meg december 7-én.

Először azt hittem, hogy nem fog megjönni mert csak pecsételés volt, de azután mégis megjött.

Most január 3-ra nem vártam.

Eddig nem is jött meg, azonban ha az előző hónapot nézem ahol 3 nappal korábban jött meg ( 28 naposak a ciklusaim) akkor még talán van három napom.

Úgy gondoltam, hogy egy hét múlva kedden szeretnék csinálni egy tesztet ha nem jön meg addig.

Előtte nem merek, mert már az előző hónapokban egy párszor pofára estem a korai tesztelés miatt.

Nem érzek semmi különös tünetet leszámítva azt, hogy novemberben rettenetesen fájt a mellem és a derekam decemberig és mégis megjött decemberben.

Arra gondoltam, hogy hátha a decemberi csak egy olyan vérzés volt ami nem igazi menstruáció volt.

Azt a furcsa érzést vettem észre, hogy ha a kezemet a jobb oldalon a hasamra rakom esténként az ágyban fekve, mintha valami motoszkálna bennem.

Azonkívül csak néha hasfájást érzek.

2012. jan. 3. 20:16
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:

Köszi a kérdésedet !

Megvagyok, néha-néha hányingerrel, rettenetesen fáradt vagyok.

Nekünk akiknek már van egy gyerekünk az tudja milyen egy kisgyerek anyukájának lenni.

Pláne, hogy az én lányom most 7 éves, elsős és rengeteg energiámat elveszi.

Egyfolytában aludnék és néha-néha szurkálgat a jobb oldalon a petefészek körül.

Egy másik fórumra is bejelentkeztem, ez a ciklus.hu-n van és a 2012. őszi-téli babáknál vagyok anett.galne néven.

2012. febr. 10. 12:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!