Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki nem várja január 3-a...

Ki nem várja január 3-a környékére?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Szeretnék olyanokkal beszélgetni akik január 3-a környékére nem várják.

Nekem decemberben 25 napra jött meg december 7-én.

Először azt hittem, hogy nem fog megjönni mert csak pecsételés volt, de azután mégis megjött.

Most január 3-ra nem vártam.

Eddig nem is jött meg, azonban ha az előző hónapot nézem ahol 3 nappal korábban jött meg ( 28 naposak a ciklusaim) akkor még talán van három napom.

Úgy gondoltam, hogy egy hét múlva kedden szeretnék csinálni egy tesztet ha nem jön meg addig.

Előtte nem merek, mert már az előző hónapokban egy párszor pofára estem a korai tesztelés miatt.

Nem érzek semmi különös tünetet leszámítva azt, hogy novemberben rettenetesen fájt a mellem és a derekam decemberig és mégis megjött decemberben.

Arra gondoltam, hogy hátha a decemberi csak egy olyan vérzés volt ami nem igazi menstruáció volt.

Azt a furcsa érzést vettem észre, hogy ha a kezemet a jobb oldalon a hasamra rakom esténként az ágyban fekve, mintha valami motoszkálna bennem.

Azonkívül csak néha hasfájást érzek.

2012. jan. 3. 20:16
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Köszönöm a szurkolást!

Én jövő héten kedden reggel szeretném megcsinálni a tesztet az első vizeletből ha addig semmi nem lesz.

Enyhe hányingert érzek reggel óta.

Nem igazán kívánok semmit enni, de úgy gondolom, hogy muszály lesz mert akkor nem tudok dolgozni.

Én régebben azt hittem, hogy a Clearblue teszt a lebiztosabb aztán kiderült, hogy az állítólag 25-ös vagy 50-es érzékenységű. Tehát a 10-es lenne a legjobb.

2012. jan. 5. 08:33
 12/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Részemről lehet, hogy nem sikerült ismét.

Most voltam a mosdóban és elkezdtem vérezni.

Még reménykedek benne, hogy csak pecsételés lesz.

2012. jan. 5. 08:49
 13/41 anonim ***** válasza:
Én is kedden fogom csinálni a tesztet,ha addig nem jön meg,az 10-e! :) Majd várom az eredményed! Remélem neked sikerül,én már nem érzem,hogy nekem pozitív lehetne! :( Ma még semmi jele semminek! Még azt sem érzem,hogy meg fog jönni! :(
2012. jan. 5. 09:36
 14/41 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki 7-ére nem vártam, remélem most már nem is jön. Ma pozitívat teszteltem. :) Jön a tesóóóóó!! :D Remélem minden rendben lesz, az első terhességem elhalt, a másodikból lett a lányom, de nem kevés küzdelem árán - 3 hónapot feküdtem a végén. Mindenkinek nagyon szurkolok!!!!
2012. jan. 5. 12:18
 15/41 A kérdező kommentje:

Jó reggelt sziasztok !

Először is gratulálok az utolsó hozzászólónak aki 7-re nem várta és pozitívat tesztelt.

Nekem sajnos tegnap megjött rendesen. Legalább a hasam nem fáj már. Négy napig fájt, elég borzasztó volt.

Remélem, hogy a következő alkalommal majd sikerülni fog.

Mi a helyzet veled kisvuk?

Szorítok neked !

2012. jan. 6. 08:10
 16/41 anonim ***** válasza:
Hát én már nem tudom......... :D:D:D:D:D:D
2012. jan. 6. 08:22
 17/41 anonim ***** válasza:
Reggel fájt a fejem,szédültem,remegtem,gyenge voltam,hányingerem volt,azóta 3 x voltam wc-n,mintha hasmenésem lenne... Nem szokott hányingerem lenni,13 évesen hánytam utoljára szerintem! :D Bár azt most sem! A tünetek elmúltak,kis fejfájás,és szédülés maradt,de nagyon minimális! Már nem tudom mit higyjek! :)
2012. jan. 6. 08:31
 18/41 A kérdező kommentje:

Ne legyél elkeseredve!

Ha még nem jött meg, akkor van esélyed rá !

Fel a fejjel !

2012. jan. 6. 08:37
 19/41 anonim ***** válasza:
Ja,nem vagyok elkenődve,jó lesz nekem februárban is baba! :D Már úgy vagyok vele,hogy legyen egészséges,inkább jöjjön egy hónappal később! Persze ettől függetlenül jobb lenne most,de nem gáz,ha megjön a mensim! :) Majd kimarad a következő! :)
2012. jan. 6. 08:41
 20/41 A kérdező kommentje:

Jó reggelt !

Mi a helyzet veletek ?

Kisvuk, hogy vagy ?

Van valami változás?

2012. jan. 9. 08:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!