Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki nem várja január 3-a...

Ki nem várja január 3-a környékére?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Szeretnék olyanokkal beszélgetni akik január 3-a környékére nem várják.

Nekem decemberben 25 napra jött meg december 7-én.

Először azt hittem, hogy nem fog megjönni mert csak pecsételés volt, de azután mégis megjött.

Most január 3-ra nem vártam.

Eddig nem is jött meg, azonban ha az előző hónapot nézem ahol 3 nappal korábban jött meg ( 28 naposak a ciklusaim) akkor még talán van három napom.

Úgy gondoltam, hogy egy hét múlva kedden szeretnék csinálni egy tesztet ha nem jön meg addig.

Előtte nem merek, mert már az előző hónapokban egy párszor pofára estem a korai tesztelés miatt.

Nem érzek semmi különös tünetet leszámítva azt, hogy novemberben rettenetesen fájt a mellem és a derekam decemberig és mégis megjött decemberben.

Arra gondoltam, hogy hátha a decemberi csak egy olyan vérzés volt ami nem igazi menstruáció volt.

Azt a furcsa érzést vettem észre, hogy ha a kezemet a jobb oldalon a hasamra rakom esténként az ágyban fekve, mintha valami motoszkálna bennem.

Azonkívül csak néha hasfájást érzek.

2012. jan. 3. 20:16
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Nem jól tudom,hogy a szúrkálás a peteérést jelzi,nem azt,hogy peteérésed lesz? Úgy tudom,ha szúrkál akkor van! Ha megszűnt a szúrkálás,akkor már elmúlt a peteérés! :(
2012. jan. 12. 20:07
 32/41 anonim ***** válasza:
Olyam jó lenne,ha most egy kisfiú lenne a pocakodban,nem? A kislány mellé te azt szeretnél? Tudom,hogy mindegy,csak legyen kis makk egészséges,de azért a szíve mélyén mindenkinek van titkos kis vágya a nemmel kapcsolatban! :)
2012. jan. 12. 20:09
 33/41 anonim ***** válasza:
Hát, őszintén szólva nem nagyon tudom elképzelni magam fiús anyukának... Most úgy érzem, mindkettőnek tudnék örülni. Egyelőre még nagyon sok bennem a kétség és a félelem, főleg, hogy a legelső terhességem missed ab lett. Így nem is merek még annyira ilyeneken gondolkodni, hogy fiú-e vagy lány. Csak várom nagyon, hogy legyen szívhang, meg a bűvös 12. hetet... Na meg, hogy megszülessen, mert csak akkor "biztos" a dolog.
2012. jan. 12. 20:24
 34/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Remélem, hogy minden rendben lesz a terhességeddel.

Nekem is van egy kislányom.

Én titkon egy kisfiút szeretnék.

A kislányomnak mindegy hogy fiú vagy lány csak legyen már kistestvére.

A hasszúrkálással kapcsolatban nem tudom mi lehet a helyzet.

Hétfőn szúrkált délutántól és hétfőn este véletlenszerűen voltunk együtt. Majd kiderül hamarosan.

2012. jan. 13. 08:29
 35/41 anonim ***** válasza:
Szurkolok!!
2012. jan. 13. 12:18
 36/41 anonim ***** válasza:
Szívből kívánom,hogy mindenkinek pár hónap alatt sikerüljön,aki babát szeretne! :)
2012. jan. 16. 07:33
 37/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Kedves válaszoló, aki január 19.- én volt orvosnál mi a helyzet veletek?

Kisvuk hogy vagy ?

Én sajnos nem tudtam írni egy darabig, mert elkaptam a hasmenéses-hányásos vírust és otthon feküdtem vele a lányommal együtt.

Nekem január 31.-én kellett volna megjönnie, de eddig még semmi.

A hasam nem görcsöl egyátalán mint január elején.

Én szombaton akarok tesztelni ha addig nem jön meg.

2012. febr. 2. 07:54
 38/41 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Múlt pénteken 6,5mm-es volt a picuri, szívhanggal. Majd 27-én megyek legközelebb. Kb 7 hetes vagyok, pontosabbat a legközelebbi uh-on mond a doki. (Biztos, hogy nem félidőben volt peteérésem, minimum 5 nappal később). Jövő héten megyek vérvételre és a védőnőhöz, meg valamikor EKG-ra is. Elég rosszul vagyok különben, egész napos hányinger, szédülés, de tudom, hogy hamarosan vége lesz ennek az időszaknak, és jön a legszebb része. :) A kislányom nekem is beteg lett, de csak nátha szerencsére. Kérdező, szurkolok!!!! :)
2012. febr. 2. 09:44
 39/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Köszönöm szépen a szurkolást !

Február 6-án voltam orvosnál, mert nem jött meg január 31-én.

Terhes vagyok, most kb. 5 hetes.

Veled mi a helyzet?

2012. febr. 10. 11:25
 40/41 anonim ***** válasza:
Szia! Szuper!!!! Én most olyan 8-9 hetes lehetek, ha jól számolom. Pontosabbat majd 27-én a köv. uh-on mond a doki. 01.27-én 6,5 mm-es volt, szívhanggal. :) Eléggé megvisel, a lányommal nem voltam ennyire rosszul. Bár lassan azért mintha múlna a hányinger. Te hogy vagy?
2012. febr. 10. 11:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!