Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki nem várja január 3-a...

Ki nem várja január 3-a környékére?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Szeretnék olyanokkal beszélgetni akik január 3-a környékére nem várják.

Nekem decemberben 25 napra jött meg december 7-én.

Először azt hittem, hogy nem fog megjönni mert csak pecsételés volt, de azután mégis megjött.

Most január 3-ra nem vártam.

Eddig nem is jött meg, azonban ha az előző hónapot nézem ahol 3 nappal korábban jött meg ( 28 naposak a ciklusaim) akkor még talán van három napom.

Úgy gondoltam, hogy egy hét múlva kedden szeretnék csinálni egy tesztet ha nem jön meg addig.

Előtte nem merek, mert már az előző hónapokban egy párszor pofára estem a korai tesztelés miatt.

Nem érzek semmi különös tünetet leszámítva azt, hogy novemberben rettenetesen fájt a mellem és a derekam decemberig és mégis megjött decemberben.

Arra gondoltam, hogy hátha a decemberi csak egy olyan vérzés volt ami nem igazi menstruáció volt.

Azt a furcsa érzést vettem észre, hogy ha a kezemet a jobb oldalon a hasamra rakom esténként az ágyban fekve, mintha valami motoszkálna bennem.

Azonkívül csak néha hasfájást érzek.

2012. jan. 3. 20:16
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nálam a helyzet változatlan, erősödött a teszt, hőemelkedés egész nap, feszülgetnek a melleim picit. 19-én megyek orvoshoz.
2012. jan. 9. 11:58
 22/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Nekem megjött múlt héten csütörtökön, azonban nem érzem jól magam.

Rettenetesen feszül a hasam alsó része és nagyon fáradt vagyok.

Esténként még mindig érzem azt,hogy ha a kezemet a hasamra rakom valami hullámzik és néha kaparászik.

Én nem tudom mi lehet ez !

Nekem már van egy lányom és nem tudom elképzelni, hogy ez bélmozgás vagy valami más.

Tegnap már ott tartottam, hogy veszek egy tesztet és megcsinálom. Hátha mégis terhes vagyok.

Mondjuk nekem volt egy epekő műtétem még májusban, de szerintem ez a mozgás nem a beleimtől van.

2012. jan. 9. 13:16
 23/41 anonim ***** válasza:
Szia! Hát köszönöm kérdésed,egész jól! :) Szombat du.is hányingerem volt,vasárnap de.csak picit,mikor anya párolt káposztát csinált,valahogy az illata irritált,de jól bekajáltam utána! :D Meg este ettem grapefruitot,az után is picit furi volt a pocim,meg szinte minden nap van mindjárt megjön érzésem! De már egy hete van! Ja,és elég durva lett a szaglásom! Anya két méterre tőlem bontotta ki a margarint,és nagyon erősen éreztem az illatát! :D
2012. jan. 9. 19:38
 24/41 anonim ***** válasza:
Nekem a hátam fáj nagyon,a derekam nem vészes! Meg bal oldalon néha ici pici szúrások! Atz mitől van? Ne nevessetek ki,de komolyan van pár tünet,ami terhességre utal,szaglásom,szúrkálás,hátfájás,mindjárt megjön érzés,hányinger,szédülés... stb.,de miért van az,hogy nem érzem úgy,hogy terhes lennék? Nagyon szeretném ha kisbabám lenne,de valahogy nem tudom,az az érzésem,hogy nem vagyok terhes! :( Bár nem jött meg,a teszt negatív,lehet csak a gyógyszer abbahagyása kevert meg! :(
2012. jan. 9. 19:42
 25/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Hogy vagytok?

Mi a helyzet kisvuk ?

Csináltál tesztet?

Velem nincs semmi leszámítva azt, hogy estére csökkent a hasfeszülésem.

Tudsz abban segíteni nekem, hogy ha most 3 nappal később jött meg, de előző hónapban 3 nappal korábban akkor most ez kiegyenlítődött 28 napos ciklusra?

Nem tudom, hogy most hányadikától számoljam nagyjából az ovulációt?

Onnan ahonnan megjött vagy onnan ahonnan meg kellett volna jönnie?

2012. jan. 10. 07:51
 26/41 anonim ***** válasza:
Hát én nem hiszem,hogy most ezzel kiegyenlítődött a ciklusod! :( De ezek szerint a te ovu időpontod a 25,28,31 napos ciklussal a 11.,14.,17. napra tehető!Én a helyedben minden másnap szexelnék! :) Mondjuk a mensi első napjától számított 9. napon kezdeném,mert ugye akkor már van esély a teherbe esésre! :) Bár az bármikor van,de akkor a legnagyobb! De csakminden másnap! ;) Én szurkolok,nekem ma egy hete,hogy késik,és a ma reggeli teszt is negatív! Valószínű hogy nekem a gyógyszer abbahagyása miatt tolódott enyire ki! :(
2012. jan. 10. 18:35
 27/41 A kérdező kommentje:

Szia Kisvuk !

Remélem, hogy előbb-utóbb rendeződik a ciklusod.

Nekem amikor abbahagytam a gyógyszer szedését ( Yadine-t szedtem 4 évig )akkor pár hónap alatt szépen beállt a 28 napos ciklusra.

Megpróbáljuk a minden másnapi összebújást, sajnos ez nálunk nem mindig működik mivel a párom hajnali 3 vagy 4 órakkor kel és ha minden nap megy akkor holt fáradt.

Tegnap délután nagyon fájt és szúrkált egy darabig a bal oldalon a hasam ott ahol a petefészkem van elvileg.

Szerinted mi lehet ez?

Neked volt már ilyen?

Lehetséges, hogy a közeledő ovuláció miatt van?

2012. jan. 11. 12:37
 28/41 anonim ***** válasza:
Nekem ma reggel megjött! 36 nap telt el az előző óta! De örülök neki,és lett egy új tapasztalatom! 28 napos ciklussal számoltam ovut,és akkor pont együtt voltunk minden másnap! Rá egy hétre kezdett nekem szúrkálni alul a hasam! Gondoltam,beágyazódás,hát mi más lehetne! Most,hogy vissza számoltam,az nem a beágyazódás,hanem a peteérés volt! :D Mivel 36 napos volt ez a ciklusom,a peteérés nem 20-a volt,hanem 28-a,az a hét,amikor a szúrkálást éreztem! :)Tehát lehet neked is azt jelzi a szúrka! De ezt könnyen ki tudod számolni! Hány napos a ciklusod? Abból vagyél el 14-et! Ha nem pontos a ciklus,akkor csak kb-ra tudhatod!
2012. jan. 11. 19:15
 29/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ !

Nekem 27-28 napos szokott lenni a ciklusom. Csak akkor jön meg korábban vagy később ha megvagyok fázva.

Úgy látszik ez valahogy befolyásolja.

Nekem az esetek nagy részében úgy szokott lenni, hogy ha az egyik hónapban később jön meg pár nappal valami miatt, akkor a következő hónapban előbb jön meg pár nappal.

Ez fordítva is igaz.

A hasszúrkálásom megszűnt. Lehetséges, hogy peteérésem lesz a következő napokban. Holnaptól megpróbálunk sűrűn együtt lenni, ha ez lehetséges lesz.

2012. jan. 12. 08:30
 30/41 anonim ***** válasza:
Szurkolok mindkettőtöknek! Nálam a helyzet változatlan, volt ugyan némi pecsételés, de a teszt erősödött. Dokinál voltam, mert a tejem is visszatért (pár hete még szopizott a kislányom), de még persze semmit nem látott uh-on, jövő hét csütörtökön megyek újból. Sok sikert!!!
2012. jan. 12. 09:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!