Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki január elején fog szülni...

Aki január elején fog szülni vett már ruhákat a babának? Ha igen miket?

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 07:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Én ugyan már kétszeres anyuka vagyok nem akkor fogok szülni amikor Te de megírom a tapasztalataimat.

ami fog kelleni:

hosszú újjú body min. 5-6 db.

ujjatlan rugdalozó thermo v. polár 4-6 db sétához dokihoz

hálózsák 2 db egy 62-és egy 68 -as.

lábfejes kisnadrág 3 db

r. ú. body 4 db

h. újjú rugdalozó bentre szobába 5 -6 db

thermo fülvédős sapka

kocsikabát

overall 68-as

eztek egész március áprilisig kihúzzátok .

ezeken kívül semmire nem lesz szükség .

lehet még venni ruhát de az már igényen felül vendégségbe csinosabb kisruha amire valójában semmi szükség a body rugi combó a legkényelmesebb egy kisbabának.

Jó egészséget !

2011. okt. 12. 07:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Én január közepén fogok szülni. Kisfiam lesz.

Sok ruhát vettem már, meg sok meg is maradt (mert már van egy 2,5 éves lányom).

Átválogattam a megmaradtakat, volt sok fehér meg sárga. Ez volt az indító csomag.

Azért vettem,mert a lányommal is így csináltam,hogy kb a terhesség felénél elkezdtem vásárolgatni, és a szülés előtt egy hónappal már megvoltak a ruhái kb 1 éves koráig.

Na ez persze azért volt mert a teszveszen vásároltam nagy részét, és fogalmam sem volt hoyg mekkora egy pici baba. Azt hittem egy-egy méret különbség nem jelent olyan sokat, mint ahogy felnőtt méretben sem, aztán így egy-egy ruhadarab csak 1 éves korában lett rá jó, de egyáltalán nem bárom,mert legalább erre nem volt gondom.

Úgyhogy 3 hós koráig rigik, bodyk megvannak, meg egy két kis kardigán, sapka, stb...

Aztán a későbbiekre ois van jópár darab, de hoyg miből mennyi azt nem tudom.

Textilpelus ami még fontos, mert abból sok kell, én anno kb 30at vettem a lányommal, a fele még hófehér azokat tudom használni, meg hát igazából a foltosakat is, csak azokat itthjon büfihez vagy ilyesmi.

Bár ez nem ruha.

2011. okt. 12. 08:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nekem is második babám lesz az első fiú és tavasszal született,most kislányom lesz,mivel téli baba lesz ezért kérdetem,hogy mi az ami hideg időben még szóba jöhet.Bármilyen ötletet várok,nem csak ruhában.Köszi
2011. okt. 12. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:

igen, lassan, de folyamatosan veszegetek ezt azt.

nekem kisfiam van, 3 éves, most kislányunk lesz, úgyhogy kellenek új dolgok.

vettem bodykat, rugikat, overált, pár kisruhát, pulcsikákat.

kell még sapka, sál így kezdésnek.

2011. okt. 12. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Első babánk lesz decemberben így bevallom mindent össze-vissza vettem!:)

Szóval vettem overált, rugiból van 56-os és 62-esből kb. 8-8 db. Hosszú ujjú body-kból is kb ennyi méretenként, rövidből kicsit kevesebb. Van 5-6 nadrág és kb. ugyanennyi pulóver. Plusz még van egy meleg kocsikabát.

2011. okt. 12. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!