Aki január elején fog szülni vett már ruhákat a babának? Ha igen miket?
Én ugyan már kétszeres anyuka vagyok nem akkor fogok szülni amikor Te de megírom a tapasztalataimat.
ami fog kelleni:
hosszú újjú body min. 5-6 db.
ujjatlan rugdalozó thermo v. polár 4-6 db sétához dokihoz
hálózsák 2 db egy 62-és egy 68 -as.
lábfejes kisnadrág 3 db
r. ú. body 4 db
h. újjú rugdalozó bentre szobába 5 -6 db
thermo fülvédős sapka
kocsikabát
overall 68-as
eztek egész március áprilisig kihúzzátok .
ezeken kívül semmire nem lesz szükség .
lehet még venni ruhát de az már igényen felül vendégségbe csinosabb kisruha amire valójában semmi szükség a body rugi combó a legkényelmesebb egy kisbabának.
Jó egészséget !
Én január közepén fogok szülni. Kisfiam lesz.
Sok ruhát vettem már, meg sok meg is maradt (mert már van egy 2,5 éves lányom).
Átválogattam a megmaradtakat, volt sok fehér meg sárga. Ez volt az indító csomag.
Azért vettem,mert a lányommal is így csináltam,hogy kb a terhesség felénél elkezdtem vásárolgatni, és a szülés előtt egy hónappal már megvoltak a ruhái kb 1 éves koráig.
Na ez persze azért volt mert a teszveszen vásároltam nagy részét, és fogalmam sem volt hoyg mekkora egy pici baba. Azt hittem egy-egy méret különbség nem jelent olyan sokat, mint ahogy felnőtt méretben sem, aztán így egy-egy ruhadarab csak 1 éves korában lett rá jó, de egyáltalán nem bárom,mert legalább erre nem volt gondom.
Úgyhogy 3 hós koráig rigik, bodyk megvannak, meg egy két kis kardigán, sapka, stb...
Aztán a későbbiekre ois van jópár darab, de hoyg miből mennyi azt nem tudom.
Textilpelus ami még fontos, mert abból sok kell, én anno kb 30at vettem a lányommal, a fele még hófehér azokat tudom használni, meg hát igazából a foltosakat is, csak azokat itthjon büfihez vagy ilyesmi.
Bár ez nem ruha.
igen, lassan, de folyamatosan veszegetek ezt azt.
nekem kisfiam van, 3 éves, most kislányunk lesz, úgyhogy kellenek új dolgok.
vettem bodykat, rugikat, overált, pár kisruhát, pulcsikákat.
kell még sapka, sál így kezdésnek.
Első babánk lesz decemberben így bevallom mindent össze-vissza vettem!:)
Szóval vettem overált, rugiból van 56-os és 62-esből kb. 8-8 db. Hosszú ujjú body-kból is kb ennyi méretenként, rövidből kicsit kevesebb. Van 5-6 nadrág és kb. ugyanennyi pulóver. Plusz még van egy meleg kocsikabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!