SOS! Mit tegyek? Megtartsam a babát?
Figyelt kérdés
Szeptemberben szültem, tehát még 4 hós sincs a babám, most több mint valószínű ujra terhes vagyok. Ma csináltam tesztet pozitív lett. A szülés után 6 héttel jött meg , azóta nem és már kezdett gyanús lenni a dolog, meg az utóbbi időben sokat voltam rosszul. Nem tervezett baba, megszakítással védekeztünk, fogalmam sincs mikor lehetett peteérésem. Nem tudom megtartsuk vagy sem, mert még egy év sem lenne a két baba között. Nem korai ez? Elvetetéstől is ódzkodom, mert sosem voltam a híve:(
ötletek? holnap megyek dokihoz egyébként. félek..
2012. jan. 3. 17:13
21/27 ZsZs27 válasza:
A kis korkülönbség miatt nem kéne elvetetni. Kicsit tényleg hasonló lehet, mint ikreket nevelni, de nekem elhiheted, egyáltalán nem olyan megeröltető. (Az enyémek 8 hósak) Sőt, valószínüleg kevésbé lesznek elkényeztetve. Ráadásul nálunk két lány van, az egyikük pont annyival nagyobb, hogy a másik lányka tőle örökli a ruhákat, így abból se kell duplán vásárolnunk. Ami a későbbieket illeti, eleve úgy rendezkedtünk be, hogy két gyereket szeretnénk. Ha ti is hasonlóképp több gyerekkel képzeltétek el az életeteket, akkor ne félj a kis korkülönbségtől. Ha amúgy egészségügyileg és minden más téren is minden rendben, akkor tartsd meg.
22/27 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Voltál orvosnál? Mit mondott?
Döntöttél már?
23/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok! köszönöm a sok pozitív választ. Sajnos..nem tarthatom meg:( nagyon fáj a lelkemnek, de a párom nem akarja, szerinte szó sem lehet róla. Azt tudni kell, hogy neki már van 2 nagy gyereke a korábbi házasságából, és a közös babánk. tehát neki ez már a 4. lenne. Ha csak rajtam múlna gondolkodás nélkül megtartanám, főleg hogy tegnap voltam ultrahangon. 9 hetes, szépen növekszik és hallottam a szívhangját. Borzasztó érzés, de mindenki lefelé beszél. A saját rokonaim is. Nem vagyunk szegények, de mindenki azzal jön hogy milyen nehéz a mai világban egy gyerek is nemhogy több. tudom igazuk van, de senki nem érti hogy nekem fog ez a legjobban fájni. bírom hogy mindenki ennyire okos más dolgában. Mikor felvetettem a dolgot hogy szeretném megtartani , lehülyéztek mintha 16 éves lennék. 27 vagyok egyébként. igaz hogy pici a lakásunk, 2 szoba van. egyikben a párommal vagyunk meg a picurral, a másikban az egyik gyereke aki nálunk lakik. Ha tehetném visszaforgatnám az idő kerekét, de már nem lehet meg nem történtté tenni a dolgot. állandóan ezen rágódom. holnap konzultálok az orvossal a konkrét időpontról. nagyon rosszul érzem magam.
2012. jan. 5. 13:06
24/27 anonim válasza:
Sajnálom nagyon,főleg Téged mert Neked kell ezzel szembenézned.Mások könnyen mondják,hogy vetesd el, nem nekik kell életük végéig ezzel a döntéssel és az esetleges következményeivel(akár testei,akár lelki)megbírkózniuk.Azért én még nem adnám fel,ha igazán szeretnéd megtartani beszélj még egyszer a férjeddel!Sok szerencsét és kitartást kívánok Neked!
25/27 anonim válasza:
Patt helyzet :(
Nagyon sajnálom. Hátha még tudsz pozitívan hatni férjedre.
Minden jót!
26/27 anonim válasza:
Sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy. szerintem mindenképpen tartsd meg a babát, próbáld rábeszélni a férjed.Ha nemet mondana akkor se vetesd el. Tudom könnyen beszélek... remélem minden rendben lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!