Megtartsam-e a babat?
A fogamzásgátlással kapcsolatban kellett volna itt tanácsokat kérni.
Mostmár anya vagy, nincs is miben dönteni. Életre hívtátok, felelősséggel tartoztok Érte.
Én a helyedben megtartanám. Pont amiatt, hogy már azért nem vagy kislány, és ha korán is jött, de óriási boldogságot ad egy baba. Én is fiatalon lettem anyuka, 23 évesen. És szintén nem ilyen koránra volt tervezve. Sok lemondással jár, de nagyon megérte!!! A párod melletted áll bárhogy döntesz, baba mellett is sok mindent meg lehet valósítani!
Kívánom, hogy minden jól alakuljon!
én 20 évesen lettem terhes, mellette fejeztem be az iskolát, és most is tanulok. Valóban sok lemondással jár, de megéri. Fantasztikus dolog egy kisbaba. A párom is nagyon jó apa, pedig mi is amikor terhes lettem csak fél éve voltunk együtt.
22 éves 10 hónapos kisfiú anyukája
ha megtartod, azt sosem fogod megbánni
de ha elveteted, lehet hogy azt sohasem hevered ki
A kiegészítő kommentedben már ott van a válasz, hogy mit is szeretnél, mit tartasz helyesnek. Tégy úgy. Remélem, a párod a későbbiekben is melletted fog állni.
(Egyébként én abortuszellenes vagyok, a "megtartani" kifejezés különösen ingerel, én csak egy háziállatról gondolkodnék így, hogy megtartsam-e... Na bocs. Ez csak úgy kikívánkozott! :D )
Bízz magadban, bízz abban, hogy ösztönösen jó anya leszel. :) Sok erőt, jó egészséget nektek!
20 évesen szültem az elsőt. Mi közösen döntöttünk,hogy legyen egy béby- pedig még csak 2 hónapja voltunk együtt.
Soha nem bántam meg! Sőt!!!!
Üdv:24 éves,2 gyermekes,23h.pocakos!
En sajnos fiatalon elvetettem, most meg azert kuzdottem,hogy teherbe essek es ki tudjam hordani. Az abortusz veszelyes, nekem nem jol sikerult es ketseges volt,hogy ki tudom-e hordani a babat most. 20 hete fekszem, sikerult , 36 hetesen mar nem kell felnem, de nagyon sokat idegeskedtem, megjartam kozben a korhazat is, szoval gondold meg....szamolj a rizikoval is es ez meg csak a testi szovodmenye, a lelki sem sokkal konnyebb.
Abban a tudatban kell donteni,hogy lehet,hogy tobbet nem esel teherbe,en se gondoltam,hogy pont nalam lesz szovodmenye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!