Szerintetek megtartsam a babát?
Ha nincs semmi segítséged nehéz lesz 2 gyerek mellett a terhesség, és utána a hárommal.
Felelős vagy a meglévő két gyerekedért.
De ennek ellenére ha úgy érzed anyagilag be tudod vállalni, és erőd is van egyedül felnevelni, tartsd meg.
Te tudod milyenek a körülmények, és hogy bírod lelkileg.
Szia!
Nehéz kérdés...de ha úgy érzed,hogy el tudod tartani,mindenhogy(nem csak pénzbe)akkor tartasd meg.Mikor tartóztatták le?
Sajnállak
Még csak 6 hetes vagy,lehet mire megszülsz a párod újra veletek lesz.Nem tudom mibe keverték bele,de az ítéletek nem egyformák és lehet gyorsan hazaengedik vagy szabadlábra helyezik.Nem tudom a letartóztatás alatt mit értesz,már a hűvösön van vagy csak most "kapták el".Nagyon tágak a keretek.
Van már két gyermeketek,akiket gondolom el tudtok(tudsz tartani most ebben a helyzetben is.Én nem vetetném el a harmadik babát,ráadásul nagycsaládosként jár sok támogatás is.
Amúgy közös gyerekek a pároddal?Mert ha igen a börtönökből is támogatják az otthon maradt családot,van olyan,hogy ugye a családfenntartó van hűvösön,a család kap támogatást az igazságszolgáltatástól.
Érdeklődj utána mielött abortuszra mennél és azt tuti megbánnád.
Egy szintén harmadik babáját váró kismama.
belekeverték valamibe mi ?:D:D
szerintem ilyen embernek ne szülj többet, ha csak nem vagy te is hasonló
Kedves utolsó válaszoló,54%-os!
Tudod ahogy írják a moderátorok,itt a KÉRDÉS a fontos és a VÁLASZOK a KÉRDÉSRE nem pedíg a személyeskedés,gúnyolódás,sértegetés.
Tudod azt szokták mondani,hogy minden embernek van egy téglája a börtönben,egy a diliházban.
Miért ítélkezel ismeretlen emberek felett?
Sosem tudhatod,te vagy a családod mikor jut ilyen helyzetbe.
Azt sem tudhatod,a kérdező párja mibe keveredett bele.
Süt belőled a rossz indulat.
Bármi apróságért bajba kerülhetett,te meg már pálcát törsz a kérdező felett.
Bocsi kérdező,de nem hagyhattam szó nélkül:((((
Amúgy a válaszom ugyan az,amit már írtam:)
Harmadik babáját váró kismama társ.
Még annyit : Sok erőt és kitartást kívánok neked .
(utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!