Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartsam-e a babat?

Megtartsam-e a babat?

Figyelt kérdés
21 eves egyetemista lany vagyok. A kovetkezo felevet kulfoldon toltenem csereprogram keretein belul. A baratommal kb 2 honapja vagyunk egyutt es sajat felelotlensegem miatt ugy nez ki, hogy terhes lettem. A korom, az iskola es a baratommal valo rovid ismeretseg, ha logikusan gondolkodom, szinte kizarja azt, hogy megtartsam a babat. Megis megindult bennem valami, egy erzes, ami azt sugja, hogy talan nem kellene elvetetni. A baratom ugy all hozza, hogy tamogat es vallalja, barhogy is dontok, de tudom, hogy legbelul o is tul korainak tartja. Nehez dontesnek erzem, annak ellenere, hogy kifele azt mutatom, hogy egyertelmuen az abortusz mellett vagyok, belul kinoz a gondolat, hogy nem tudom, hogy tudnek megbirkozni azzal, hogy elvetetem a babat. Velemenyeket varok, tanacsokat, kerlek, ne akarjatok kioktatni, nehez a helyzetem az nelkul is..
2011. máj. 17. 12:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Persze, hogy érzelmileg nehéz az örökbeadás, de ha pl a kérdező úgy érzi, hogy még nem áll készen arra, hogy gyereket neveljen és a nap 24órájában ellása, felelősséggel tartozzon érte, elgondolkodhat rajta. Az hogy nem bírja az abortuszt, attól még nem biztos, hogy pl a suli, a tanulás, a karrier nem jobban érdekli őt.

De már most van annyi felelőssége a gyereke iránt, hogy legalább elvetetni nem akarja. De ha veteti el, és esetleg mégsem tudná felnevelni, az örökbeadás még midnig jó megoldás!!

Persze én anyuka és gyereke mellett vagyok!

Majd ird meg mit döntöttél.

ÉS ha inkább a tanulást válaszotod, tényleg inkább válasz neki egy jó családot és add örökbe.

:)

2011. máj. 17. 21:44
 22/28 anonim ***** válasza:
tartsd meg, hidd el megeri. En most vesztettem el a babamat, sajnos elhalt a 8ik heten, es nem tudom meg h h fogom feldolgozni. Orulj h megadatott a szerencse, h hordhatsz vkit a szived alatt. Karriert hidd el utana is tudsz epiteni. Sot kesobb sem konnyebb, ha felepitett karrierbol mesz el szulni.
2011. máj. 18. 06:14
 23/28 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél?
2011. máj. 19. 19:43
 24/28 A kérdező kommentje:
Megtartottuk a babat! orulok, hogy igy dontottunk :))
2011. jún. 16. 11:24
 25/28 anonim ***** válasza:

Gratulálok!! Bizony,az életed egyik legjobb döntése volt!!! :D

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

Üdv:2gyerkőcös,hajdani 23 heteske (azóta 27)

2011. jún. 16. 11:51
 26/28 anonim ***** válasza:
Mi is örülünk! Annak a babának joga van élni!
2011. jún. 16. 12:14
 27/28 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy a lehető legjobb döntést hoztátok. Sok boldogságot nektek.
2011. jún. 16. 12:28
 28/28 anonim ***** válasza:
jó egészséget, boldog babavárást! :)
2011. jún. 16. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!