SOS! Mit tegyek? Megtartsam a babát?
Szeptemberben szültem, tehát még 4 hós sincs a babám, most több mint valószínű ujra terhes vagyok. Ma csináltam tesztet pozitív lett. A szülés után 6 héttel jött meg , azóta nem és már kezdett gyanús lenni a dolog, meg az utóbbi időben sokat voltam rosszul. Nem tervezett baba, megszakítással védekeztünk, fogalmam sincs mikor lehetett peteérésem. Nem tudom megtartsuk vagy sem, mert még egy év sem lenne a két baba között. Nem korai ez? Elvetetéstől is ódzkodom, mert sosem voltam a híve:(
ötletek? holnap megyek dokihoz egyébként. félek..
..egy anyagi természetű kérdésre válaszolta itt valaki:
"Kis korkülönbséggel szinte semmibe nem kerül a második gyerek. Nekem nem kellett venni semmit, csak a terhesgondozásért kellett fizetni és slussz. Megvolt a babakocsi, hordozó, ágy, pelenkázó, ruhák, légzésfigyelő, stb.
"
Nekünk 5 hónapos volt a kislányunk, illetve 5 és fél, mikor teszteltem pozitívat. Mi így is szerettük volna, hála istennek sikerült. Örülök a sok megerősítő válasznak, mi pont úgy gondoljuk, ahogy itt jó páran leírták. Hidd el sok előnye van, igaz az eleje biztos nehéz lesz. Nálunk 14 hónap lesz a két baba között. :):)
Gondolom a fentiekből világos, de azért leírom, szerintem tartsátok meg, ha anyagi akadálya nincs. :)
Tesóm és köztem 1 év és 4 nap van.
Biztos akkor lesz a terhességed, ha a doki is megállapítja. Én is teszteltem halvány pozit a szülés után 4,5 hónappal. Kiderült, hogy csak a hcg volt még magas a szervezetemben.
Én ettől függetlenül nem biztos, hogy megtartanám.
Nyugodtan kövezzetek meg, de én is 8 évet vártam a babámra, de nem tenném meg vele, hogy alig született meg, máris ott a kistesó.
Én mindegyik gyerekem baba korát ki akarom élvezni és nekem momentán egy manó is elég, nem egy pici, meg egy kicsi.
Mikor mentem dokihoz a pozi tesztem miatt, azért megjegyezte az orvosom, hogy egészségügyi szempontból nem árt, ha a két terhesség között van legalább 2 év.
Ez az én véleményem, neked és a párodnak kell a döntést meghozni, itt mindenki csak a saját véleményét fogja úgyis fújni.
Szoptatsz?
eü szempontból előnyösebb ha van két év, két szülést összehasonlítva.
de ha a közeli szülést az abortusszal hasonlítjuk, akkor szülni egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!