Kismama aki pánikbeteg is egyben? Hogy viselte? 38. hétben vagyok, és kb.2 hete nagyon rosszul vagyok, szédülök, hányingerem van, káprázik a szemem, stb. Más is van így?
Igen,a Xanaxot addig kell szedni,mig nem hat az antidepi,kb.2-3 hét..utana nekem azt mondta a doki,ha szükségét erzem csak bevehetek egyet-egyet..nekem volt ugy hogy neha be kellett vennem,mikor nagyon panikoltam..de ez csak az elejen volt,1-2 honap mulva mar jobban voltam..
Hat,igen,ma is hidegfront,holnap mar kettös fronthatas,szétrobban ma is a fejem,utana meg jönnek a negetiv gondolatok..:(
A menzesz szerint vasarnapra,az elsö mozgas szerint mara vagyok kiirva,de hat semmi jele..pedig mar jó lenne..:)
Mostmár tényleg kitartás!S könnyű szülést kívánok!
Szerinted,ha napi fél vagy 2-szer fél szem frontint szedek hozzá lehet szokni?
Végül is az napi 1 szemre jöb ki az nem hizem,hogy olyan durva adag lenne.Neked meg,ha megszületik a pici csak könnyebb lesz,mert azért akkor már szedhetsz bármit,persze,ha nem anyatejes a baba.
Borzasztó lehet ez a fejfájás is nálad.Szedsz rá valamit?
Algopírint lehet szedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!