Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányingerem van de nem. Korai...

Hányingerem van de nem. Korai még?

Figyelt kérdés
lassan két és fél éve akarunk babat egy méhenkívűli terhesség után.jan 10én kéne majd megjönnie de mar 5napja hányingerem van a kedvenc ételemtő'.felfordul a gyomrom és nyilalgat a hasam.sajnos dohányzom tudom nem kéne igy baba vállalas elotr de most attol is hányingert kapok és nem kivánom a cigit sem.korainak tartom a tüneteket.vagy nem?mi a véleményetek?
2011. dec. 28. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
korainak korai,de én rögtön fogantatás után 2nappal éreztem,hogy megfogant a babánk!
2011. dec. 28. 12:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha 5 napja van hányingered, akkor kb ovu előttől van, nem? Én ezt nem tünetnek fognám fel.
2011. dec. 28. 12:35
 3/5 A kérdező kommentje:
nem tudon mikor van ovum.mert elsô babànk mensi utan 5nappal fogant meg ezert vagyok megzavarodva hogy talan lehet e az.szurkalgat a hasam is meg feszül
2011. dec. 28. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Erre nincs mindenkinél alkalmazható recept, ahogy írtad, bármikor bekövetkezhetett a fogantatás. Szerintem csinálj egy tesztet. Ha már vannak tüneteid, elvileg a teszt is kimutatja. Nekem is a nemvárt mensi előtt kb. egy héttel jelentkeztek a tünetek (mellfeszülés,szagérzékenység volt nálam), de csak a nemvárt idején csináltam tesztet, és akkor már egyértelmű, erősen látható volt a csík. Így, ismeretlenül is szorítok!
2011. dec. 28. 16:00
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :) bizakodok kicsit akkor .
2011. dec. 28. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!