Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama aki pánikbeteg is...

Kismama aki pánikbeteg is egyben? Hogy viselte? 38. hétben vagyok, és kb.2 hete nagyon rosszul vagyok, szédülök, hányingerem van, káprázik a szemem, stb. Más is van így?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 10:47
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Ne is mondd,az én pszichiaterem is epp ezt mondta,hogy jó lenne dolgozni,emberek közt lenni,akkor nekem sem lenne idöm ilyenekre..En is magan pszichiaterhez jartam,egy fiatal +jóképü pasihoz,hát zavarban is voltam elötte,hogy milyen hülyesegeket képzelek..Mondta is hogy menjek ki a temetöbe,nézzem meg hány fiatalnak van sírja..hát,mondom neki azert van parnak(de termeszetesen nem neztem meg..:))))

Erre ö,jó de autobalesetben,nem pedig ilyen hülyesegekre mint amikre en gondolok..Szóval néha ugy helyre tett és az olyan jó volt..talán szülés utan visszamegyek hozza,ha nem javul,még ha csak beszélgetni is..En seroxat-ot+ xanax-ot szedtem néha..Nekem a seroxat bevált,alatta nem voltak tüneteim+kedvem is jobb volt..csak hát szoptataskor megint csak nem lehet,így meg van kötve a kezünk...Mostanaban naponta iszok egy csesze citromfü teat,de nem sokat hasznal sajna..Majd csak jobb lesz..Te merre laksz?

2012. jan. 6. 15:49
 22/33 anonim ***** válasza:

Női pszicháter nem lett volna jó?

Szerintem közvetlenebbül tudnál vele beszélni.Az enyém mondjuk nem mondja,hogy hülyeslgeket beszélek.

Ez a dolga,hogy végig hallgasson s mérlegelje az állapotot.Ez után írja a gyógyszert.

Ami nem is rossz csak hát a mellékhatás,mert ez valahol kábítószer.Neked is maszek?

Én budapesti vagyok.S szülés után mi lesz?Visszaveszed az antidepresszánst?

Mennyi ideig szedted előtte?

2012. jan. 6. 17:10
 23/33 A kérdező kommentje:
Nekem jót tesz,ha kicsit leolt,de amugy normalisan is lehet vele beszélni..Nemtudom,még meglátjuk,hogy alakul szülés utan..2 évig szedtem,majd szünet kb.2 évig,utana terhesseg elött kb fel évig megint..most persze megint szünet,utana majd meglatjuk..En Szlovakiabol vagyok,Györi határtól nem messze lakom..
2012. jan. 6. 19:45
 24/33 anonim ***** válasza:
Vigyázz magadra s majd írj,hogy mi van veled!
2012. jan. 6. 21:39
 25/33 A kérdező kommentje:
Ok,köszi..írok mindenképp!
2012. jan. 7. 17:47
 26/33 anonim ***** válasza:

Most én se vagyok valami jó passzba,pedig egész héten elég jól voltam.Azt még elfelejtettem neked írni,hogy a Neuroptimot szedem 2 hónapja.Most kezdtem a 3,hónapot.

Az antidepresszáns szert könnyen le tudtad tenni?Mert azt mondják hozzászokik az ember s már képtelenség leszokni róla.

Híztál tőle????Ha nem lesz jobb beveszek egy fél frontint.

2012. jan. 8. 13:19
 27/33 anonim ***** válasza:

Most nézem a betegtájékoztatót,hogy,amit te szedtél az szinte ugyanarra való,mint a Rexetin.

Ezt szedted 2 évig?S jól voltál tőle?Nekem is visszakéne vegyem,de valahogy tartok ezektől a szerektől.

2012. jan. 8. 13:23
 28/33 A kérdező kommentje:
Szerintem a sok front sem tesz jót,meg ez a téli idö..fuuj...en tavsszal+nyaron mindig jobban erzem magam.En le tudtam tenni,nem szoktam hozza,söt a xanaxot is,pedig arrol allitolag nehez leszokni..Csak hat a tünetek+a panik jön vissza,ami nem a legjobb..Szerintem nem kell félni az ilyen gyógyiktól,mert még mindig jobb szedni,mint folyamatosan szorongasban elni..
2012. jan. 8. 17:03
 29/33 anonim ***** válasza:

Néha már én is így érzem,hogy jobb,ha az ember szedi,mithogy szenvedjen.A Frontinhoz napi fél szemmel nem hiszem,hogy hozzászokok.

Te mennyit szedtél a Xanax-ból s mennyi ideig?Mert ha antidepresszáns mellé szedi valaki azt csak addig kell míg nem hat az antidepi.

Nekem nyárom 1 hét múlva már jobb volt.

Jöhetne már tényleg a jó idő még legalább 2 hónap csak ezt addig át kell vészelni.Akkor már én is tudok menni a kicsivel sokat a játszótérre.Mikorra vagy kiírva a picivel?

2012. jan. 8. 20:47
 30/33 anonim ***** válasza:

A Xanax-hoz állítólag tényleg hozzá lehet szokni!

A Frontin-hoz viszont nem annyira.Már tényleg jöhetne a jó idő,talán jobb kedvünk lenne.

De ma szerintem elkezdem szedni napi fél szemmel a frontint,mert tegnap elég borzalmasan voltam.Éjszaka 2-kor aludtam el s már reggel fél 6-kor ébredtem.Biztosan közrejátszik ez a hülye időjárás is.Nálunk a héten 10 fokot mond.Jó,hogy nem nyár van télen.

2012. jan. 9. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!