Kismama aki pánikbeteg is egyben? Hogy viselte? 38. hétben vagyok, és kb.2 hete nagyon rosszul vagyok, szédülök, hányingerem van, káprázik a szemem, stb. Más is van így?
Én is pánikbeteg voltam, de nem nagyon jött ki rajtam.
Próbáld terelni a gondolataid. Rendezgesd a gyerek cuccait, pihenj le, vagy ha úgy esik jól, menj emberek közé.
Hívj magadhoz barátnőket ha lehet.
Egyeztess a dokiddal, ha nem árt, igyál nyugtató teát, ami nem tartalmaz teint.
Nekem ezek segítettek, így nem igazán jött ki rajtam. 9 hónapos a lányom, és ez idő alatt talán 2x ha éreztem, hogy nem vagyok jól.
Első vagyok!
Óóóó, ne is mond! Szinte minden daganatom volt már nekem is! Persze csak képzeltem hála Istennek!
Minden vizsgálaton átestem én is már, mégis nehéz "elfogadni", hogy nincs semmi bajom.
Júniusban műtöttek epekővel, kivették az epehólyagom. 2-3 hete fáj a jobb oldalam.
Már totál kivagyok, hogy tuti benn hagytak valamit, vagy biztos a májammal van baj, vagy hasonlók.
Nem pánikolok be, de azért az ideg bennem van rendesen! Nem merek már dokihoz menni, mert tiszta hülyének érzem magam, hogy már megint bajom van. Pedig a dokim sosem célzott rá, hogy hülyének tart.
Ha már van egy nagyobb babád, akkor belőle meríts erőt! El kell fogadnod és hinned, hogy nincs semmi bajod!
Remélem, túl leszel rajta!!!!!
Csatlakozom!Én a múlt héten nst vizsgálat alatt lettem rosszúl.Elkezdtem szédülni,leizzadtam,a fülem is bedugult és úgy éreztem azonnal menekülnöm kell innen, mert ez nekem nem jó.
Szerencsére sikerült megnyugodni és sikerült a vizsgálat is,de nagyon parázom,hogy ha valóban császárom lesz,márpedig úgy néz ki sajna az lesz,akkor ott fogok pánikolni az asztalon.
Itthon inkább éjjel voltak szorongásos rohamaim, összesen talán 5x,remegtem,görcsöltem,de ezek mostanra elmúltak.
35 hetes vagyok,közel a vége, nekem is van itthon egy 3 évesem,így próbálok erős maradni.
Neked is csak azt kívánom, hogy tartsál ki!Nincs sok hátra,aztán 2 gyerkőc mellett már végképp nem lesz időnk rossz dolgokra gondolni!
Mostmár tartsál ki,met már mindjárt meglesz a baba.Szörnyű tudom,mert én is ebbe vagyok.Nem vagyok váraddós,de 4 gyerekem van.Itthon vagyok gyesen.Neked rosszabb,mert nem szedhetsz semmit a baba miatt.
Nyáron szednem kellett a Rexetint(antidepresszáns szert) szorongásra,2 ónapig szedtem,de abba is hagytam,mert annyira rossz mellékhatásai voltak.Próbáld terelni a gondolataidat,tudom nem könnyű,mert nekem se sikerül,de mondogasd magadba,hogy igenis jól vagyok.Esetleg Relaxációt is hallgathatsz cd-ről.
Kitartást és könnyű szülést!Majd írj,ha megszületett a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!