6 hetes terhes vagyok, és semmilyen rosszullétem nincs. Nem szédülök, nem émelygek, nincs hányingerem. Ez normális? Kicsit aggódok, mert mindkét előző terhességemnél NAGYON rosszul voltam. Most meg semmi. Azt mondják, örüljek neki. biztos?
Szia én 8 hetes vagyok és néha kis hányáson kívül a melleim fuu majd megvadulok ugy fáj ,nem tudok hasra feküdni!
Már várom hogy gömbölyödjön a pocakom!!
Borzasztó ez az első 3 hónap
Nekem a mellérzékenységnél és a méh szurkáláson kívül nincs tünetem (nagyon néha émelygek).
Még nem voltam dokinál, majd hétfőn, remélem minden ok lesz.
Szia!
Nekem nem volt a mellfeszülésen kívül semmi tünetem,most 21 hetes terhes vagyok.Szóval ne izgulj,mindenkinél más.
Örülj annak, hogy jól vagy, bár ez nem zárja ki, hogy később is jól leszel. Én is tavaly ilyenkor már terhes voltam (még nem tudtam), majd dec. 22.én csináltam egy tesztet, mert késett a menszim. + lett, két nap múlva megismételtem, az is + lett. 23 és 24 ét végigfőztem és végigsütöttem, semmi rosszullétem nem volt. 26án már a konyhába sem bírtam bemenni, annyira hányingerem volt mindentől. Ekkor voltam 5 hetes terhes. Kb. 8 héttől pedig egészen 4 .ik hónapig (amig megmozdult) úgy hánytam, mint egy lagzis kutya. Kislányom lett, állítólag azok viselik rosszabbul a terhességet akik lányt várnak. Lehet neked fiad lesz :-).
Boldog babavárást és örülj, hogy jól vagy :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!