6 hetes terhes vagyok, és semmilyen rosszullétem nincs. Nem szédülök, nem émelygek, nincs hányingerem. Ez normális? Kicsit aggódok, mert mindkét előző terhességemnél NAGYON rosszul voltam. Most meg semmi. Azt mondják, örüljek neki. biztos?
Szerintem örülj neki!!
6 hetes terhesen nekem sem volt SEMMI tünetem. Mellfeszülés az nekem is lett, de csak később, kb. a 9-10. héttől. Nem hánytam, nem émelyegtem, nem szédültem egyáltalán. Az étvágyam később elég rendesen megnőtt, de az is csak kb. a terhesség felétől.
Ha nagyon aggódsz, akkor menj el ultrahangra, nekem az mindig annyira megnyugtatóan hatott, hogy láttam benn vidáman mocorogni a gyerekeimet, hallottam a szívhangjukat.
7. hét elején émelyegtem először, addig nem is tudtam, hogy terhes vagyok, mert úgy tudtam nem lehet már abban a ciklusomban.
Utána kezdődött csak a mellfeszülés, később a has szurkálás.
Olvastam egy két kérdésnél a többiektől, hogy ugyanaz az anya másképpen éli meg a terhességeit.
A szomszédom első babájával könnyű terhessége volt, a másodikkal nagyon szenvedett.
De van akinél fordítva van.
Sok boldogságot :)
Semmi se biztos, de szerintem is örülj neki :)
Ez a ritkább verzió, remélhetőleg így marad. Én 4 hónapig émelyegtem-szédelegtem mindkettővel...
Állítólag akkor lehet inkább gond, ha hirtelen múlnak a tünetek (sajnos ez nálam is így volt), szóval ne aggódj!
mi az a porcelánbusz?
még sose hallottam :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!