Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama aki pánikbeteg is...

Kismama aki pánikbeteg is egyben? Hogy viselte? 38. hétben vagyok, és kb.2 hete nagyon rosszul vagyok, szédülök, hányingerem van, káprázik a szemem, stb. Más is van így?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 10:47
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok!hát sajna tegnap bekerültem korhazba,mert auras migrenem volt,nem lattam egyik szememmel oldalra,infuiot kaptam..gondoljatok,hogy csak meg jobban megijedtem..doki el akar küldeni MR-re..de azt mondja nemhiszi,hogy daganat,de jo lenne kivizsgalni..hát nemudom,allitolag terhesseg alatt nem veszelyes,de azert felek,meg attol is,mi van ha tenyleg valami rossz..:(( nem aludtam ejjel sem,úgy panikoltam..amugy Szlovakiabol vagyok,Györi hatar mellöl..
2012. jan. 6. 10:18
 12/33 anonim ***** válasza:

Hát jobbulást kívánok,ez egy egyszerűen borzasztó.

Jó lenne,ha már meg is születne a baba,mert neked is könnyebb lenne.Akkor már szedhetnél nyugtatót vagy antidepresszáns szert.

Szerintem ez idegi alapon van,nekem is olyanok szoktak lenni idegi alapon,hogy az ember nem is gondolná.Nyeldesek,kapkodom a levegőt s állandóan ásítozom.Szörnyű hányingerem s étvágytalan vagyok,ez mind az idegtől van.

Első baba?Mit mond erre a nőgyógyász?

Vigyázz magadra!

2012. jan. 6. 10:31
 13/33 anonim ***** válasza:

Azért gondolom,hogy pánik,mert az elején is írtad,hogy agydaganatot gondolsz,s annyira bebeszéled magadnak ,hogy már tényleg olyan tűneteket produkálsz.

De azért egy vizsgálat tényleg nem ártana.Bár én nem csináltatnám meg terhesség alatt.

1-2 hét múlva már ugyis megszületik a baba.

2012. jan. 6. 10:35
 14/33 A kérdező kommentje:

Tipikus migren tünetek amugy,ha neten is utana olvasok..én is gondolkozom rajta,bár a neurologus szerint veszelytelen,de én is aggodom..

Lehet mar a sok stressz hozta ki a migrent is,mert bekepzeltem magamnak mar mindent,utana meg stresszeltem....(:hát,remélem..

2012. jan. 6. 10:40
 15/33 A kérdező kommentje:
ja,amugy masodik baba,van egy 6 éves kislanyom,az ö születese utan jött ki rajta,mert ugy feltettem mindentöl,mindenkitöl+ mi lesz vele,ha velem valami történne..nagyon szar erzes..és most megint ez van..:((
2012. jan. 6. 10:42
 16/33 anonim ***** válasza:

Ne olvasgasd itt amiket írnak a neten!Már a pszicháterem is mondta,hogy csak a rosszakat írják és csak a betegek,mert aki jól van az persze nem ír ide.Nekem is ez lett a betegségem.

Én Rexetint kaptam,de csak 2 hónapig tudtam szedni,mert igen rossz mellékhatásai voltak.3 hónapja nem szedem,de még mindig zúg a fülem.a tejem is visszajött,mert én anyatejleadó voltam 16 hónapig.Havi szinten elvittek 30 litert.De már a végén sírva könyörögtem,hogy apasszák el,mert úgy megindult.Mellesleg megjegyzem az első három gyerekemnél nem volt egy csepp tejem se.A negyediknél viszont ömlött.Ezt tette az elektromos medela mellszívó.Lefogytam 20 kilót s még sorolhatnám.

Próbáld meg,hogy tényleg nem olvasgatod,mert tényleg rosszabb lesz az állapotod!

Mondogasd magadba,hogy igenis jól vagy!Esetleg zenét hallgass az valamelyest talán felvídít?A babacuccok készen állnak?A baba szobája?Na látod már máris más felé terelődnek a gondolataid!Tudom,hogy nehéz!!!

Olvasni esetleg nem szoktál babás újságokatMert az is lekötbné a figyelmedet!

Tesz-vesz,Vatera,Jófogás szuoer babacuccok vannak.S a babaszoba.hu-t is ajánlom bömgészésre.

2012. jan. 6. 10:53
 17/33 anonim ***** válasza:
Most egyébként kisfiú vagy kislány lesz a kistesó?
2012. jan. 6. 11:00
 18/33 A kérdező kommentje:

Csak sajnaén olyan hülye vagyok,hogy csak a hülyesegekre tudok gondolni,a legrosszabbra,hogy meghalok,és nem merek a jövöre sem gondolni..tudom,hogy tök hülye vagyok,ilyen fiatalon.páromat már megörjítem..olyan erösen visszamaszott ram ez a pánik,hogy még rosszabb mint elötte volt..:(

Baba cuccokat mar összekészítettem,de a tegnapi roham utan sajna mar megint rajtam vannak nagyon durvan a negativ gondolatok..Szedek amugy Sedatif Pc-t,magne B6-ot is,de hat nem sokat segit..Nekem is mondtak mar hogy ne olvasgassak neten hülyesegeket,mert csak bemagyarazom magamnak a tüneteket..és ez tenyleg igy van..

2012. jan. 6. 11:07
 19/33 anonim ***** válasza:

Neked is a Rexetin lenne való a kényszeres rossz gondolatokra.

Én,ahogy szedtem teljesen elől minden rossz gondolatot.

De így,hogy babát vársz nem szabad szedni semmit.

Én járok június óta magánpszicháterhez,de elég drága.

Egy óra 8000 ft,fél óra 4000 ft.Ő is csak beszélget nem sokra megyek vele.Felírja a receptet s annyi.Ő azt mondja szedhem a gyógyszerrt én meg ódzkodom tőle.Félek,hogy hozzászokok s ezért nem merem én se szedni.Jobbnak látom,ha néha beveszek egy fél frontint a 0,25-ből.

Nem tudom,hogy citromfű teát lehet-e inni a terhesség alatt?Mert az egyébként nyugtató hatású.Orvostól kérdezz rá!

2012. jan. 6. 14:26
 20/33 anonim ***** válasza:
Nekem már volt olyan is,hogy annyira felzrikáltam magamat,hogy mentem is hányni.Ez is az idegtől volt.Nekem a pszicháternő azt mondta,hogy ez tipikus gyes betegség és menjek el dolgozni még ha pár órára is.Már 14,5 éves gyesen vagyok.Ez már nagyon sok.Azt mondta teljesen megváltozna az életem.Lehet!Nem tudom!
2012. jan. 6. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!