Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől látszik a...

Hányadik héttől látszik a terhesség pucéran?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

:DDDDDDDDDDD

Ezek a kérdések... :D

Ez sok mindentől függ, de kb. a 15. héttől kezd el nőni a pocak.

2012. jan. 1. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Ez elég sokmindentől függ pl: alkat meg ,hogy hanyadik terhesség. De amugy a 20. Héttől kezd látványos lenni.
2012. jan. 1. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Meztelenül kb 15 héttől kezdett látszódni nekem.
2012. jan. 1. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Nekem már a 8-10. héten látszódott. Nem volt még olyan szép kerek, mint később, de látszódott már.

Amúgyis mit értesz azon, hogy látszik? Azt, amikor gyönyörű kerek a poci, vagy azt, amikor kicsit jóllakott napközisnek nézel ki? :)

2012. jan. 1. 20:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Hogy kicsit is látszik mert van egy ismim bikiniben láttam és 12 hetes és semi pocija sincs minimális csak amekkora mindenkinek van nem terhes kinezetü ezért kérdem azt hittem nem fejlődik rendesen a gyereke
2012. jan. 1. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
12 hetesen még nem kell látszania semminek. Én kb a 16 héttől kezdtem úgy kinézni, mint aki rendesen bekajált, de olyan igazi terhes pocakom csak a 24. hét után lett. De 12 hetesen még egyáltalán nem volt pocakom.
2012. jan. 1. 23:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első terhességnél van akinek 6 hónap körül kezd el nőni a pocakja, de van olyan is hogy 4 hónaposan már többnek látszik. Változó.
2012. jan. 28. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!