Mi a *protokoll* ha a bebim apjarol kiderul, hogy hazas?
Figyelt kérdés
A parom mas nemzetisegu, azt mondta nekem, hogy egyedulallo, es semmi jel nem utalt igazan arra, hogy hazas (no jeggyuru, semmilyen furcsa telefonalas, vagy sms, hiheto sztorik a notlensegerol, stb). Most babat varok tole, o pedig otthon van, es gyanitom, hogy ugyanugy hazudik a felesegenek mint ahogyan nekem hazudik meg mindig, nem is gyanitva, hogy mar reg lebukott. Ilyenkor akkor most mi a 'szokas'? Illik-nem illik bemutatkozni a felrevezetett felesegnek, mint a ferje gyerekenek a szinten felrevezetett anyja...? Avagy tegye ezt meg egy ugymond baratno helyettem, esetleg "a tudtomon kivul"? ...Vagy ne...?
Illik? Az érdekel, mi illik? Most, ebben a helyzetben? A gyereket nézd, és magadat!
2011. dec. 18. 22:08
3/32 anonim válasza:
Először is a gyerek apjának apasági elismerő nyilatkozatot kellene kitöltenie itthon. Ha nem teszi, teljesen felesleges a feleségnek "bemutatkozni" .Le fogja tagadni, hogy ismer és az övé a gyerek.
Beszélj előbb a "pároddal"
2011. dec. 18. 22:08
4/32 anonim válasza:
Így van magadra gondolj, zavard el amíg lehet egy ilyen tetüre nem lehet mit adni. Azért én felvilágosítanám a nejét lehet ő se tudja, hogy átverték. Hadd fizessen csak 2 felé. Még a neje is kezdhet új életet és joga van megtudni és megszabadulni egy ilyen féregtől.
2011. dec. 18. 22:11
5/32 anonim válasza:
A bíróság kötelezheti az apasági tesztre.
2011. dec. 18. 22:12
6/32 A kérdező kommentje:
Nem is az a kerdes, hogy elhagyom, vagy apasagi per, vagy hogy letagadja-e. Nem tagadhatja le, eleg zart kozossegben eltunk, ha felrelepek elobb tudta volna a szomszed mint en :). Annyira o sem hulye, hogy letagadja, mert tudja, hogy mase nem lehet, az apasagi teszt valoban kotelezo es erre fenyt derit. De az apasagi per meg nagyon messze van, addigakar ezerszer alaashatja a szavahihetosegemet. talan jobb ha elobb lepek, es "tamadassal vedekezek" mint a sakkban. A felesege szegeny rendes, kedves, normalis nonek nez ki Facebookon, szinte egeszen biztos vagyok benne, hogy semmirol nem sejt semmit...
2011. dec. 18. 22:26
7/32 anonim válasza:
Te már írtál ki kérdést ez ügyben..Nem? maikor megírtad,hogy a közös barátok mondták,hogy márpedig a pasasod nős,hiába tagadja le..
Én bár elképzelni sem tudom,hogy lehet évekig titokban tartani hogy nős ember,hogy nem vetted észre..
De már utólag kár ezen rágódni.
Ha megtartod a babát akkor tedd azt amit korábban írtak neked.Intézd el az apasági kérelmet,és amit kell..Az asszonyka úgyis tudni fog róla,és ha eddig nem tudott a szeretőkről akkor elhagyja a férjét.Ha meg tudott,akkor úgyis megbocsájt a férjének..Az is lehet hogy nem te vagy az egyetlen aki éppen gyereket vár a pasastól
2011. dec. 18. 22:29
8/32 anonim válasza:
"A felesege szegeny rendes, kedves, normalis nonek nez ki Facebookon,"
Ha te tudtad hogy nős,akkor miért csesztél ki azzal a szerencsétlen nővel??
De azt tudod,hogy te is hasonló sorsot kapsz majd???
2011. dec. 18. 22:31
9/32 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem volt semmi ra utalo jel... semmi ejszakai telefon, vagy arulkodo sms, megis mibol kellett volna gyanitanom. A sztorijait mindig ugyanugy adta elo, hogy "osszealltak", elkepzelni sem tudom, hogy aki ennyit hazudik, hogy nem zavarodik bele "uuuu, basszus, ezt a legutobb maskepp mondtam". Nem tudom, tenyleg, honnan kellett volna sejtenem??? Tenyleg en sem vagyok benne biztos, hogy nem pottyantott el egy-egy magot minden kontinensen...
2011. dec. 18. 22:34
10/32 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy nos, fogalmam sem volt rola, sosem kezdenek egy nos ferfival, nem vagyok hulye, hogy aztan mindenki kinlodjon... A facebookon sincs semmi a felesegerol, csak a falanak az x evvel ezelotti kiirasai kozott lattam par napja egy megjegyzest, amibol ez kiderult. Aztan megneztem a lanynak az oldalat, es egesz normalisnak tunt... Sok mindenben kb. hasonlit ram :(... de ez lenyegtelen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!