Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a *protokoll* ha a bebim...

Mi a *protokoll* ha a bebim apjarol kiderul, hogy hazas?

Figyelt kérdés
A parom mas nemzetisegu, azt mondta nekem, hogy egyedulallo, es semmi jel nem utalt igazan arra, hogy hazas (no jeggyuru, semmilyen furcsa telefonalas, vagy sms, hiheto sztorik a notlensegerol, stb). Most babat varok tole, o pedig otthon van, es gyanitom, hogy ugyanugy hazudik a felesegenek mint ahogyan nekem hazudik meg mindig, nem is gyanitva, hogy mar reg lebukott. Ilyenkor akkor most mi a 'szokas'? Illik-nem illik bemutatkozni a felrevezetett felesegnek, mint a ferje gyerekenek a szinten felrevezetett anyja...? Avagy tegye ezt meg egy ugymond baratno helyettem, esetleg "a tudtomon kivul"? ...Vagy ne...?
2011. dec. 18. 22:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Én egyet nem értek..Azt mondod,hogy fogalmad sem volt hogy nős ember,hogy semmi jelét nem adta..De akkor hogy számolt el a feleségének a veled töltött napokról?? Valamikor haza kellett mennie az asszonyhoz is,hogy ő se fogjon gyanút..nem? Ilyenkor "üzleti útra" ment? Vagy hogy volt??

3 napot veled,4 napot az asszonnyal??Hogy oldotta meg hogy egyik nő sem sejtett semmit??Hány évig tudta titkolni??Feltételezem hogy nem 2 hónap után estél teherbe tőle..

2011. dec. 18. 22:53
 12/32 A kérdező kommentje:
Kulfoldon dolgozik mar tobb mint 20 eve. Kb felevente-negy havonta hazamegy ket het szabadsagra, ami tok normalis is lenne. Ilyenkor ugye "meglatogatja a nagyanyjat, testveret, elmegy fogorvoshoz es rendbeteszi a hazatajat es hivatalos ugyeit". Meg nekem is mondta, hogy majd egyszer nekem is jonnom kene (a Joeg tudja, hogy oldotta volna meg), csakhat ez valahogy "veletlenul" megsem jott ossze sosem. De vagy szazszor vegig gondolta nekem hangosan, hogy majd hogy visz engem haza es jelenti be a sopankodo nagyanjanak, hogy o marpedig elvesz engem felesegul...
2011. dec. 18. 23:06
 13/32 A kérdező kommentje:
Milyen kar, hogy a nagyanyja nincs fent facebookon...
2011. dec. 18. 23:08
 14/32 anonim ***** válasza:
Most ezt végigolvasva meg a múltkori kérdésedre emlékezve: nem lehet, hogy rég elvált???
2011. dec. 18. 23:52
 15/32 anonim ***** válasza:

Ui:

A "milyen kár, hogy a nagyanyja nincs fenn a facebookon" zseniális csattanó!

:)

2011. dec. 18. 23:53
 16/32 anonim ***** válasza:
14%
Nem lehetett túl őszinte a kapcsolatotok, ha ezt ilyen könnyedén el tudta titkolni.
2011. dec. 19. 00:23
 17/32 A kérdező kommentje:
Utolsonak: Kosz... Most ujat mondtal. Tudtam a vercsoportjat, a szefjenek a kodjat, jelszavait, na igen... az hogy nos, az pont kimaradt.
2011. dec. 19. 00:34
 18/32 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az a pár éves FB bejegyzés, miszerint felesége van, már aktualitását vesztette, mert elvált...?
2011. dec. 19. 00:42
 19/32 A kérdező kommentje:
Feliza: szep is lenne, csakhat a babahoz valo hozzaallasabol nagyon is az derul ki szamomra, hogy "bajban van", es hogy nagyon is van mit takargatnia... Nekem is eszembe jutott. Emiatt is gondoltam megprobalni valahogy utanajarni a csaladi allapotanak. Mindenesetre az mar kiderult, hogy egy gyereke biztosan van, es ha jol gondolom ketto is. Marpedig nekem gyerekrol sem szamolt be, jobban mondva arrol szamolt be, hogy nincs...
2011. dec. 19. 00:42
 20/32 anonim ***** válasza:

Azta... hát, azt hittem, ilyen csak a filmekben van, és a valóságban nem fordulhat elő... Nagyon sajnálom.

A követség esetleg tud segíteni a hivatalos ügyben? (Házas-e, apaság stb)

2011. dec. 19. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!