Mi a *protokoll* ha a bebim apjarol kiderul, hogy hazas?
Hát... ismertem olyan családot... ahol a férfi kettős élete végig megmaradt... Volt a hivatalos család és a másik... Előbb botrányok, majd tabusítás, hallgatás, kettős élet...
Már meghaltak, de öreg korukig így ment. Nem volt a történetnek olyan szereplője, aki ne szenvedett volna. A nők, a gyerekek, de még a férfi sem lehetett felhőtlenül boldog...
Szerintem is a nagykövetséggel beszélj még akkor is, ha első hangzásra butaságnak tűnik. Egy telefont megér.
Ahogy végigolvastam a kommenteket, hááááááát nem is tudom. Számomra nem olyan egyértelmű a kép.
Valaki hallott valamit, meg valaki írt valamit x évvel ezelőtt egy üzenőfalra.
Csak a pasi tudja máshogy az életét. Én nem azt mondom, hogy őszinte, csak azt, hogy találgatsz. Kombinálsz, mert bizonytalan vagy, és vádaskodsz, mielőtt bármi konkrétumot tudnál. Járj utána, addig viszont tartsd magadba a kétségeidet.
Úgy mégis, az nem jutott eszedbe, hogy a "párodat" szembesítsd a gondoddal?
Tök idegen embereket kérdezgetsz, De azt még sehol nem írtad, hogy vele beszéltél-e a terhességedről, az általad vélt családi állapotáról.
Mégis, miként volt a párod? Hetente 3 napot? Miként éltétek az életeteket, hogy gyermeket vállaltál tőle?
Szia, értelmezném a dolgot:
- nem kérdés, h kidobod, csak nem szeretnéd, ha feleségével ezt újra megtegye?
-születendő gyerekhez hogyan viszonyul? szeretnéd köteleztetni apaság elismerő nyilatkozatra?
-vagy most akkor miután érzi h sz*rban van, tőled is menekülne?
szerintem vagy elismerő nyilatkozat (nem tudom ez külföldiek esetében hogy van), vagy ha megszületik a baba DNS teszt és ha biztosra kiderül h az övé (tudom h számodra ez nem kérdés), akkor a papírral megkeresni feleséget, megkérdezni h együtt vannak-e és felhívni a figyelmét h a férjura egy szélhámos, itt a bizonyíték és elmondani h nem tudtad h nős, nem akarsz semmit, de úgy érezted tudni kell. Én így tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!