Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a *protokoll* ha a bebim...

Mi a *protokoll* ha a bebim apjarol kiderul, hogy hazas?

Figyelt kérdés
A parom mas nemzetisegu, azt mondta nekem, hogy egyedulallo, es semmi jel nem utalt igazan arra, hogy hazas (no jeggyuru, semmilyen furcsa telefonalas, vagy sms, hiheto sztorik a notlensegerol, stb). Most babat varok tole, o pedig otthon van, es gyanitom, hogy ugyanugy hazudik a felesegenek mint ahogyan nekem hazudik meg mindig, nem is gyanitva, hogy mar reg lebukott. Ilyenkor akkor most mi a 'szokas'? Illik-nem illik bemutatkozni a felrevezetett felesegnek, mint a ferje gyerekenek a szinten felrevezetett anyja...? Avagy tegye ezt meg egy ugymond baratno helyettem, esetleg "a tudtomon kivul"? ...Vagy ne...?
2011. dec. 18. 22:01
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Az "allitolagos haverjai" pedig "allitolag megkerdeztek" tole, hogy miert fuzi a fejemet es hogy miert is vagyok vele tulajdonkeppen. Mire o azt mondta nekik - allitolag - hogy tudok az egeszrol, es nincs vele semmi problemam. Es hogy biztosan azt hiszem, hogy el akar valni, dehat dehogy is akar o elvalni, hiszen "tiszteli a feleseget". Allitolag ezert is nem hozta fol nekem senki soha a kerdest, vagyis tapintatbol, mivel azt gondoltak tudok rola... Az mas kerdes, hogy ha van, ha nincs, de ennyi tavollet utan csak amolyan "fantom feleseg" lehet. Akibe attol meg lehet szerelmes... A banat tudja.
2011. dec. 19. 00:50
 22/32 anonim ***** válasza:

Hát... ismertem olyan családot... ahol a férfi kettős élete végig megmaradt... Volt a hivatalos család és a másik... Előbb botrányok, majd tabusítás, hallgatás, kettős élet...

Már meghaltak, de öreg korukig így ment. Nem volt a történetnek olyan szereplője, aki ne szenvedett volna. A nők, a gyerekek, de még a férfi sem lehetett felhőtlenül boldog...

2011. dec. 19. 00:55
 23/32 A kérdező kommentje:
Feliza: Na igen, en is a szappanoperak edeskes izet velem folfedezni az esetben :). A kovetsegen szerintem hulyenek neznenek, hogy "Jo napot, valojaban tudom ki a gyerekem apja, csak mesem tudom valojaban, hogy kicsoda, meg tudnak nekem kerem mondani?" Talan ennel meg jobb az, ha egy "baratno" rair a fantom nore. Vagy egy orszagabeli ujsagiro ismerosomtol megkerdezem, hogy hogy lehet az ilyesmit kideriteni, utanajarni. A magafajtaknak csak megvannak a hivatalos/fel-hivatalos forrasai...
2011. dec. 19. 00:58
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a nagykövetséggel beszélj még akkor is, ha első hangzásra butaságnak tűnik. Egy telefont megér.

Ahogy végigolvastam a kommenteket, hááááááát nem is tudom. Számomra nem olyan egyértelmű a kép.

Valaki hallott valamit, meg valaki írt valamit x évvel ezelőtt egy üzenőfalra.

Csak a pasi tudja máshogy az életét. Én nem azt mondom, hogy őszinte, csak azt, hogy találgatsz. Kombinálsz, mert bizonytalan vagy, és vádaskodsz, mielőtt bármi konkrétumot tudnál. Járj utána, addig viszont tartsd magadba a kétségeidet.

2011. dec. 19. 08:10
 25/32 A kérdező kommentje:
Koszonom, mondasz valamit. Tenyleg erdemesebb elobb meggyozodnom es csak utana lepnem barmit. Nem egeszen azt mondanam, hogy talalgatok, hanem hogy nem vagyok benne 100%-ig biztos. Csak amolyan 95. :(
2011. dec. 19. 10:59
 26/32 anonim ***** válasza:
50%
Miért nem vártál a gyerekkel amig össze nem házasodtok? Ennyire egyszerű lett volna.
2011. dec. 19. 12:54
 27/32 anonim ***** válasza:
10%

Úgy mégis, az nem jutott eszedbe, hogy a "párodat" szembesítsd a gondoddal?

Tök idegen embereket kérdezgetsz, De azt még sehol nem írtad, hogy vele beszéltél-e a terhességedről, az általad vélt családi állapotáról.

Mégis, miként volt a párod? Hetente 3 napot? Miként éltétek az életeteket, hogy gyermeket vállaltál tőle?

2011. dec. 19. 13:03
 28/32 anonim ***** válasza:

Szia, értelmezném a dolgot:

- nem kérdés, h kidobod, csak nem szeretnéd, ha feleségével ezt újra megtegye?

-születendő gyerekhez hogyan viszonyul? szeretnéd köteleztetni apaság elismerő nyilatkozatra?

-vagy most akkor miután érzi h sz*rban van, tőled is menekülne?

szerintem vagy elismerő nyilatkozat (nem tudom ez külföldiek esetében hogy van), vagy ha megszületik a baba DNS teszt és ha biztosra kiderül h az övé (tudom h számodra ez nem kérdés), akkor a papírral megkeresni feleséget, megkérdezni h együtt vannak-e és felhívni a figyelmét h a férjura egy szélhámos, itt a bizonyíték és elmondani h nem tudtad h nős, nem akarsz semmit, de úgy érezted tudni kell. Én így tennék.

2011. dec. 19. 14:02
 29/32 A kérdező kommentje:
A parommal kb 24/7 voltunk egyutt. Egyutt dolgoztunk, es munka utan egyutt toltottuk az estet, ezen kivul mindenhova egyutt mentunk, mint valami sziami ikrek. De jo volt igy... mintha ketten lennek. Ezen kivul is kb lehetetlen, hogy mas legyen az apu. Miutan kiderult, hogy a sok meghitt beszelgetes a csaladrol, gyerekrol mind szemrebbenes nelkuli kamu volt, nem latom nagyon ertelmet, hogy leuljek vele "megbeszelni", es tovabbi etetesnek tegyem ki magam, ki tudja, hogy meg minek dolnek be a vegen. Nem. Eddig tartott a bizalom, amit bosegesen eljatszott - hiszen legalabb egy sulyos dologban (gyerek) hazudott, es egy tovabbi megsulyosabban (feleseg) pedig valoszinusithetoen hazudott. Mostmar anya leszek es kezzel foghato dolgokra van szuksegem, nem igeretekre es abrandokra. Azert sem adom tudtara, hogy tudok a turpissagarol, mert eddig ugy jatszott velem, ahogy eppen jokedve tartotta, nem adom fel ezt a minimalis "lepeselonyomet" hogy aztan megint a maga javara forditson mindent es mindenkit, esetleg az en es a baba rovasara. A felesegnek azert lenne esetleg erdemes tudnia rola, mert csakis a csalad tud ra nyomast gyakorolni, hogy akkor mostmar viselje a kovetkezmenyeket. A botrany igy is ugy is elkerulhetetlen. A gyerekre kb ugy tekint, mint egy 50 dg-s husdarabra, ami akadalyozza a "jogai szabad gyakorlasaban" ami eddig oly sok oromet szerzett neki. Nekem pedig azt mondja, hogy akkor mostmar felejtsem el ezt a gyerekeskedest, tessek elmenni dokihoz, o fizeti amit kell. (4 honapos terhes elmultam) Amig egyutt voltunk, kb minden ejjel elmondta nekem, hogy mennyire szeretne tolem gyereket, meg arrol is beszeltunk, hogy bar meg nem mostanra gondoltuk, mi tortenne ha megis osszejonne. Hat nem eppen az elkepzelesek szerint alakul a valosag...
2011. dec. 19. 15:40
 30/32 anonim ***** válasza:
két megjegyzés: én nem hinném el (nem akarnám elhinni) h a férjem másnak csinált gyereket ha nincs bizonyíték, 2.: ha kiderül h mástól vár gyereket,nem nyomatnám h az enyéim anyagi támogatása rovására oda is fizessen (család nyomására vállalja a felelősséget,így írtad). még 1dolog: nagyon ügyesen viseled a dolgot,le a kalappal,szeresd duplán a bébit,minden rendben lesz,megoldod!
2011. dec. 19. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!