Mi a *protokoll* ha a bebim apjarol kiderul, hogy hazas?
Figyelt kérdés
A parom mas nemzetisegu, azt mondta nekem, hogy egyedulallo, es semmi jel nem utalt igazan arra, hogy hazas (no jeggyuru, semmilyen furcsa telefonalas, vagy sms, hiheto sztorik a notlensegerol, stb). Most babat varok tole, o pedig otthon van, es gyanitom, hogy ugyanugy hazudik a felesegenek mint ahogyan nekem hazudik meg mindig, nem is gyanitva, hogy mar reg lebukott. Ilyenkor akkor most mi a 'szokas'? Illik-nem illik bemutatkozni a felrevezetett felesegnek, mint a ferje gyerekenek a szinten felrevezetett anyja...? Avagy tegye ezt meg egy ugymond baratno helyettem, esetleg "a tudtomon kivul"? ...Vagy ne...?2011. dec. 18. 22:01
31/32 A kérdező kommentje:
Utolso: :) Koszi - jo hallani. Nem a kis csalad nyomasara gondoltam, hanem a nagy csaladera. Naluk a csaladi modell mas mint Magyarorszagon: gyerek, szulok, nagyszulok es az o szuleik egyutt egy hazban. Ha egy valaki hulyeseget csinal az mindenkire fenyt vet, es akkor "osszeul az oregek tanacsa" es megmondjak a frankot. Ha a feleseg nem tudja, nincs - egyenlore - botrany, nincs "oregek tanacsa", es minden megy tovabb ahogy eddig. Vagyis sehogy.
2011. dec. 19. 16:34
32/32 anonim válasza:
Nem irigyellek.
Hát jogi útra terelheted a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!